Kaan yemezler başka kapıya....
Printable View
Kaan yemezler başka kapıya....
Elbette seni tanırız da...çok hızlısın be kardeş seni 2+cupra+s3+golf r güzel uyar
yine geliriz tabii
stg2 + cupra ve benzeri tfsi fazla gelir. 8.XX sn 100-200 koşuyolar adamlar.
daha önce eski sage2+ cupra mla ve golfR stage2+ ile denediğimizde o kadar da fazla gelmemişti ama yinede denemek lazım o zaman ki stg2+ larla şimdikilerin alakası yok :)
e46 m3 le bırde 3.vıtes 120de basın:) bak neler oluyo
2+ da normal olarak çok geçemez z4m'i, amaaa reşonunki gibi bir 2+ fazla zevk vermeyebilir.
UT m3 ve dizel ibiza beni geçti videosunuda yayınlandı biraz geride kalmışsın :) . sdc geçtiğim arabalarla denemiyorum yani .
ha stage2 cupra ile denemişim ha mz4 ile veya 997 tt ile hiç farkı yok., tek başıma basmayla mz4 ile basmak arasında bi fark yok.
ben zevk almadıktan sonra gerisi hikaye .
Bu akşam güzel denemeler yaptık ,iki tane e46 m3,skyline,e30 343hp swap pt ve FF plakalar ve e46 ları geçtiği söylenen bir e36 321hp m3 vardı... Denemeyi sadece 321 lik e36 ve ismailin pt ile yapabildik,e46 ların baskı balata vs işleri tamamlanınca denicez.. ...e30 343hp swap Pt 160-170 den sonra elveda diyor, e46 geçen 321 liği biraz geri atıyorum ama o da 180-190 gibi uzuyor...White Rs bugün gittiği kadar hiç gitmemişti eline sağlık Erkut limitte gittik valla :) bu akşam denemeye gelen Ayhan abi,Turan Sezgin,Ruf İlker,Tohan ve diğer arkadaşlara teşekkürler..Deneme sonrasında Clio yu nasıl buldunuz sorusuna içtenlikle cevap veren arkadaşlarda sağolsun :D
Videolar çekildi herhalde konulunca seyrederiz :)
muharrem maşallah kardeşim her zamanki gibi tatlı tatlı uzatmışsın fog s2000 i