Bizim Tuncay galeride seca mı meca mı bi e46m3 vardı rica ediyim onlara onla deniyim eniyisiİlkeri hırslandırdık bu iş uzarsa napar eder atlar üstümüzden
![]()
walla hiç belli olmaz abi bazı standartlar bi gidiyo ne biçimama m3 bu sağı solu belli olmaz dostluk kazansın
combolar ortalığı karıştırmış burada cık cık cık![]()
RACE WERKS
Zamanında yeni yeni fotoğrafçı olmaya çalışıp ,fotoğraflarını çekmek için uğraştığın,her bindiğinde "Abi bu çok iyi ya" diye hayran olduğun ve o dönemde daha millet sökme etme nedir bilmezken sadece kpro ile millete sıktığımız ROL TYPER,
vee ben sende ne gibi bir acı bıraktı da böyle çakma nicklerle utanmadan böyle bir mesaj yazıyosun ? Ahmet Kadir SAYILIRAnkarada karşıma çıktığında yüzüne karşıda iki çift lafım olacak...
kaldıgı yerden devam..temizledim..
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
bence,standart düzgün bir e46 m3 160 a kadar çok geride kalmaz 4e atıncada yaklaşmaya başlar. biraz ortak bir devirde basılması lazım!!
2 aracada maşallah güzel denemeler olmuş..en önemliside denemeden sonra tartışma olmadı
bende denemek isterim muharrem müsait bi gün denk getirelim
Only Flying is Better...
Sadece düzgün bir yazılımlı olması ytrli olur diye düşünmüştüm ama yanılmış olabilirim. Denemeyi daha çok merak ettim şimdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)