User Tag List

Sayfa 10/11 İlkİlk ... 891011 SonSon
191 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: FOG S2K vs M3

RUF50 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ustan öyle yazmıyordu yazdını oku bı ıstersen görüntü var koydummu çıkardık arabayı bu saatten sonra yakışmaz r sana gecılsen bile
    ruf50 m3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CGR328 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abilerim deneme olursa herkez arabalarını kontrol etsin içini dışını sağını solunu kimsenin aklında soru işareti kalmasın m3 lerin hızlı gittiği yada m3 lerin bi yere kadar gittiği artık belli olsun yoksa şüphe insanın içini kemirir , herşeyden önemlisi zevk alarak dostça denediğiniz için tekardan başarılar
    Walla doğru sonra nos olabılır erkut usta bızzat aratcam arabaları yok yanlarına bındırmedıler benı fılan olmasın fılıterlerı bıle söküp baka bılır ama bızım arabaların ısletme dahil olacak 4 tade m3 gelıyor onun ıcın
    ruf50 m3

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RUF50 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ustan öyle yazmıyordu yazdını oku bı ıstersen görüntü var koydummu çıkardık arabayı bu saatten sonra yakışmaz r sana gecılsen bile
    İlker zamanında Ruf la deneyek dedin atladık geldik otobana ...sk ile veya 3.32 ile dene dedin denedik,sonra e46 lar vardı deneyelim dedik pt ile dene dediniz denedik , bu konu içinde E46 M3 ile denencek denildi geldik zır stock 321lik geldi bi uçtu bi durdu bişey anlayamadık yine e46 lar ile deneyemedik ...hiç bir şekilde e46 lar ile deneyemedim,şimdi csl ile denicez gibime geliyo, videolar bilmemneler hazırlanıyo iş hiç hoş bir noktaya gitmiyo ..Erkut şöyle dedi böyle dedi diye konuyu gider şekline getirmekde iyi bir seçim olmadı o yüzden kusura bakmayın ben denemiyom arkadaş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlker zamanında Ruf la deneyek dedin atladık geldik otobana ...sk ile veya 3.32 ile dene dedin denedik,sonra e46 lar vardı deneyelim dedik pt ile dene dediniz denedik , bu konu içinde E46 M3 ile denencek denildi geldik zır stock 321lik geldi bi uçtu bi durdu bişey anlayamadık yine e46 lar ile deneyemedik ...hiç bir şekilde e46 lar ile deneyemedim,şimdi csl ile denicez gibime geliyo, videolar bilmemneler hazırlanıyo iş hiç hoş bir noktaya gitmiyo ..Erkut şöyle dedi böyle dedi diye konuyu gider şekline getirmekde iyi bir seçim olmadı o yüzden kusura bakmayın ben denemiyom arkadaş
    Yarın denersın ıste e46 m3 le nıye vaz gecıyosun anlamadım tel tamam dedın ustan tamam dedı bı sürü yazdı sagda solda konuştu benı yanlarına bındırmedı fılan nos basıyorlar demıs ben ne dedım sen ona bın bende ona sen olmaz dedın erkut usta nos basıyorlar benı yanlarına bındırmıyolar dıyormus. Hepimiz araba denıyoruz olmadı arkayıda 4 luyek sen tek gıt gel denıyek vıdeo yok
    ruf50 m3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bladerk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    stock m3le de e30 swap 343lük doluyla da 160 a kadar aynı gidiyoruz mu yani
    o m3 sağlıklı falan değil dengesizdi bence çünkü rs hep aynıydı bi denemede 160da 2 boy gerisinden 2 boy önüne geçiyo sonra 220 ye kadar iki boy fark devam ediyo bi denemesinden 220 ye kadar aynı gidiyo ilginç istikrarsız vaaanosu garip çalışan bi modeldi sanırımi bi de e46 ile deneylim diye geldik aynen şöyle yazmıştınız

'Bak sonra bu hafıfmıs denemem fılan yok e46 m3. R ıstemem senınkı kadar hafıf deyıl herseyı var 360 hp ok'

kırmızıyla yürüyüşümüzden sonra hiçbir e46 denemedi bizle debriyajların hepsinin kaçırması gibi bi sorun yaşandı e46da kroniktir olabilir
    şimdi pt stock m3 den kaç boy hızlı diye meraklandım bi de stock m3 niye bi öyle bi böyle gidiyo anlam veremedim ilginç bi denemeydi gelen herkese teşekkürler
    e46ların debriyajları düzeldiğinde haber verirseniz onlarla da deneyebiliriz ya da başka dolu ya da stock e36larla hepsi aynı gidiyo zaten
    ben güzel yürüyenleriyle giderimizi gördüm sizlerin de rs için yorumlarınız bana yetti 4 silindir bu kadar ben şunu anladım 5 m3 den 4 ünü geçeriz

kırmızı başka m3lere ya tır sokuyo ya 2 tır sokuyo demiştiniz böyle yürümek bana yetiyo bu durumda
    Bence bı dene bak erkut ne demıs
    ruf50 m3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yarın denersın ıste e46 m3 le nıye vaz gecıyosun anlamadım tel tamam dedın ustan tamam dedı bı sürü yazdı sagda solda konuştu benı yanlarına bındırmedı fılan nos basıyorlar demıs ben ne dedım sen ona bın bende ona sen olmaz dedın erkut usta nos basıyorlar benı yanlarına bındırmıyolar dıyormus. Hepimiz araba denıyoruz olmadı arkayıda 4 luyek sen tek gıt gel denıyek vıdeo yok
    Boş ver İlker dost kalak biz ,deneme muhabbeti oldukca ve bu iş forum üzerinden dallandıkca beni bozuyo, Erkutda o e36 ya şaşırdı haliyle, arabaya bi bakıyosun 150 gibi ışınlanıyo bi bakıyosun 210 olmuş yanyanayız adamın kafası karışmış ve acaba nosmu var demiş normaldir bizde şaşırdık neyin nesi dedik sen smg vs. dedin üstelemedik..Bu işin tadı kaçtığı için ben denemek istemiyorum yoksa kaçtı etti demek safdillik olur ben arabamın nası gittiğini iyi biliyorum bu arabaya stock m3 le aynı gidiyo denilmeside benim emeğimi değersizleştirmek anlamına geliyo..O yüzden ben deneyecek illaki m3 bulurum haa geçersem illaki beğenilmeyecektir o araba ama olsun enazından bişeylere referans olur

Şimdilik diyeceklerim bu kadar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence bı dene bak erkut ne demıs
    Orda Csl den bahsetmiyo... Sen kendin diyon bro csl nokta ediyo herkesi diye ben niye onla deneyim allahaşkına..Bizim araba 1998cc 900kg ve 230hp gittiği gideceği belli..Ben hiç bi zaman csl geçeriz demedim dememde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boş ver İlker dost kalak biz ,deneme muhabbeti oldukca ve bu iş forum üzerinden dallandıkca beni bozuyo, Erkutda o e36 ya şaşırdı haliyle, arabaya bi bakıyosun 150 gibi ışınlanıyo bi bakıyosun 210 olmuş yanyanayız adamın kafası karışmış ve acaba nosmu var demiş normaldir bizde şaşırdık neyin nesi dedik sen smg vs. dedin üstelemedik..Bu işin tadı kaçtığı için ben denemek istemiyorum yoksa kaçtı etti demek safdillik olur ben arabamın nası gittiğini iyi biliyorum bu arabaya stock m3 le aynı gidiyo denilmeside benim emeğimi değersizleştirmek anlamına geliyo..O yüzden ben deneyecek illaki m3 bulurum haa geçersem illaki beğenilmeyecektir o araba ama olsun enazından bişeylere referans olur

Şimdilik diyeceklerim bu kadar
    . kadır ben sana ne dedım csl sana adaletsızlık olur dedım denemeye gerek yok dedım demedımmı ee senın ustan ne dedı orda ne konuştu bıze sonra ne dedı ıstanbul dahil rs 3 boy geçer hondaları dedimi kendı yazıdı rs hazır denıyelım dıye
    ruf50 m3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    . kadır ben sana ne dedım csl sana adaletsızlık olur dedım denemeye gerek yok dedım demedımmı ee senın ustan ne dedı orda ne konuştu bıze sonra ne dedı ıstanbul dahil rs 3 boy geçer hondaları dedimi kendı yazıdı rs hazır denıyelım dıye
    Aynen dediğin doğrudur... Erkutta hiç bi zaman Csl ile deneriz demedi yanlış anlamışsın orasını..

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne oluyo şimdi o şunu demiş bu bunu demiş muhabbetine girmişiz asmışız kesmişiz giderler havada uçuşmuş

birincisi erkut nos basıyolar demiş den başlayalım onu diyen şerefsizin önde gidenidir
    ağzımdan çıkan laf aynen şudur inkar eden girsin kimliğini belirterek yazsın sadece 6 7 kişiyle bu konu konuşuldu

- kırmızı m3 çok iyi gidiyo ama bi atlıyo bi duruyo eğer nos falan kullanmıyosa inanılmaz temiz ve güzel bi araç ben bile böylesine binerim dedim -

o muhabbet de m3 ün gidişinden bahtettiğimde nos mu basıyolar denildi ben de kimsenin günahını almam eğer basan olduysa ayıp etmiştir dedim

hemen kimse arayın delikanlı gibi girsin şen şurada şunu dedin desin her hakareti ben üstüme alıyım bu kadar basit

ben sizdeki aracın gidişini eleştirdim siz de dedinizki bunların şanzumanı böyle biz de ok dedik kiii bugün bile laf ebeleri sordular şanzumandanmış gibi bi cevap verdim yine yetişmiştir

iler abi sen beni tanımıyosun gerek şeref abiye sor gerek başkalarına ama bu piyasadaki yalakalara benzemem herkese açık net konuşurum oram buram ayrı oynamaz o konu bi netleşsin
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen dediğin doğrudur... Erkutta hiç bi zaman Csl ile deneriz demedi yanlış anlamışsın orasını..
    Sen gel benım m3 denıyek e46 ok yarın gordıde gelsın yarın
    ruf50 m3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne oluyo şimdi o şunu demiş bu bunu demiş muhabbetine girmişiz asmışız kesmişiz giderler havada uçuşmuş

birincisi erkut nos basıyolar demiş den başlayalım onu diyen şerefsizin önde gidenidir
    ağzımdan çıkan laf aynen şudur inkar eden girsin kimliğini belirterek yazsın sadece 6 7 kişiyle bu konu konuşuldu

- kırmızı m3 çok iyi gidiyo ama bi atlıyo bi duruyo eğer nos falan kullanmıyosa inanılmaz temiz ve güzel bi araç ben bile böylesine binerim dedim -

o muhabbet de m3 ün gidişinden bahtettiğimde nos mu basıyolar denildi ben de kimsenin günahını almam eğer basan olduysa ayıp etmiştir dedim

hemen kimse arayın delikanlı gibi girsin şen şurada şunu dedin desin her hakareti ben üstüme alıyım bu kadar basit

ben sizdeki aracın gidişini eleştirdim siz de dedinizki bunların şanzumanı böyle biz de ok dedik kiii bugün bile laf ebeleri sordular şanzumandanmış gibi bi cevap verdim yine yetişmiştir

iler abi sen beni tanımıyosun gerek şeref abiye sor gerek başkalarına ama bu piyasadaki yalakalara benzemem herkese açık net konuşurum oram buram ayrı oynamaz o konu bi netleşsin
    Ustacım sen demedımmı benı yanların bındırmedıler nosmu basıyorlar denemedıler e46 m3 lerle dün yazıyordun cuma gelıyodun denemeye
    Kadır gelmem dıyor madem neden gelırım dıyorsun
    ruf50 m3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gelelim diğer muhabbete aramızda geçen yazışma zaten 7.ci sayfada

RUF50´isimli üyeden Alıntı
    biz adaletsizlik olur diye csl yi getirmedik kadire sen ne diyorsun madem oyle cuma getir csl getircem
    abi biz normal m3 istedik m3 e tır sokanının getirdiniz csl de 3 tır sokuyodur belki harikadır eminim biz de adalet olsun diye normal istedik zaten getirdiğiniz m3 normal değildi harikaydı adaletse 4 tane e36 getir 4 tane e46 hepsiyle tek tek sıkalım en hızlısı geçer diğerleri belli olmaz bunu demek istiyorum sizin arabalarınız harika da normali yok mu bunun

al aramızdaki yazışma haa ama sen ondan bundan şunu duydum bunu duydum diye illa cslyi getiriyim sizi şöyle geçiyim rezil ediyim derdindesin

hepsini geçtim şurda hepimiz esnafız beni arayıp şöyle bişey mi dedin diye sormak mı zor geldi de bu kadar kin kaptın anlamadım abi
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay amk adamlar yanlarına otursaydın dediler ben de sorduk tek deneyin dediler hatta ilker abi espiri yaptı ben rs e oturuyum diye güldük dedim

yaaaaa biz napalım biliyo musun yarın sen şu elemanı al yanına beni de davet et geliyim direk yüzleşelim bakalım nasıl olur

aynı adamlar nosu kontrol etseydin ilkerler bu belli olmaz da demişti
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayrıca abi 536 692 47 25 arayabilirsin kim ne demiş kim inkar etmiş yüzyüze konuşalım ben çok merak ettim
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gelelim diğer muhabbete aramızda geçen yazışma zaten 7.ci sayfada

RUF50´isimli üyeden Alıntı
    biz adaletsizlik olur diye csl yi getirmedik kadire sen ne diyorsun madem oyle cuma getir csl getircem
    abi biz normal m3 istedik m3 e tır sokanının getirdiniz csl de 3 tır sokuyodur belki harikadır eminim biz de adalet olsun diye normal istedik zaten getirdiğiniz m3 normal değildi harikaydı adaletse 4 tane e36 getir 4 tane e46 hepsiyle tek tek sıkalım en hızlısı geçer diğerleri belli olmaz bunu demek istiyorum sizin arabalarınız harika da normali yok mu bunun

al aramızdaki yazışma haa ama sen ondan bundan şunu duydum bunu duydum diye illa cslyi getiriyim sizi şöyle geçiyim rezil ediyim derdindesin

hepsini geçtim şurda hepimiz esnafız beni arayıp şöyle bişey mi dedin diye sormak mı zor geldi de bu kadar kin kaptın anlamadım abi
    Ben o gün getırırdım kadiri rezil etmek ıstesem o bılıyor zaten ok yarın beklıcem ustacım gelırsın gelmesin sen bılırsın ıyı geceler
    ruf50 m3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay amk adamlar yanlarına otursaydın dediler ben de sorduk tek deneyin dediler hatta ilker abi espiri yaptı ben rs e oturuyum diye güldük dedim

yaaaaa biz napalım biliyo musun yarın sen şu elemanı al yanına beni de davet et geliyim direk yüzleşelim bakalım nasıl olur

aynı adamlar nosu kontrol etseydin ilkerler bu belli olmaz da demişti
    Kendın dıyorsun kımdedı dıye sonra yazıyorsun garip
    ruf50 m3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben o gün getırırdım kadiri rezil etmek ıstesem o bılıyor zaten ok yarın beklıcem ustacım gelırsın gelmesin sen bılırsın ıyı geceler
    ben yarın geliyorum rs bu mevzular netleşmeden kimseyle denemez zaten kadir abinin arabası her zaman hazır istediğiyle dener
    şu an konu denemeyi yarışı aşalı çok oldu yarın umarım herkes de enkada olur yüzümüze konuşur benden de iyi geceler
    ECUTECH İstanbul

KingoAtmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sizlere yakışmıyo beyler
    208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
    Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.