Belli ediyor kanka. Eger anadoluya gecme fikrin varsa deneyelim :) Dun alper abi basinc kisti 1.6-1.7 basiyo her viteste.
Printable View
kardesim masallah ss 306 herkezi sasitmayi basardi... aracin guzel yurumus matematik profosorlerinin ezberini bozan cinsden. AHm Usta ve Ecufast ALper abi yapmislar yapicaklarini.ellerine saglikk:icon_tup: ozellikle ben 306 yurumez diye biliyodum.ama demekki usta ellerde yapilinca 306 da yurudugunu gormus oldum :)
Ss E masallah alican gercekten beklentinin bence ustunde sr vtec cunku son zamanlarda en iyi gden vtec bence bu bi basari kazasiz belasiz
Maaşallah iki aracada.
SR nin 5 bariz duvar atınca araç çakılıyor ss hep yaklaşıyor. 6 da ss devam edilse uzayıp gider çap konuşuyor uzunda.
Kardeşim SS 'imize maşallah hepimizi şaşırttı :) AHM Performance ve Ecu Fast yapınca böle oluyo :) 306 yürümez diyenlere gelsin :)
Maşallah SS e herkezi şaşırttı 306 larında yürüdüğünü gösterdi herkeze...
iki aracada maşallah 306 ya cok ayrı bi maşallah
vtec kaç devir dönüyor?9200+birde kısa var en dibinden.
2de 60da bastıran bi vtec bulamayız sanırsam dünya üzerinde normalde fakat ibrahim abi benim devrimde basalım dedi tamam dedim 60a indik vay sen vtec'e bak içine 106kaçmış dedim bi an :) anlatmak istediğim anlaşılmıştır umarım.
ibrahim abi anladığım kadarıyla ayarı olmadan sırf geri vites yapmamak için söz verdiğinden, körü körüne sonucu bilerek denemiş ,
Böyle adamlığı herkes yapmaz. En azından listeleri yazarken SR VTI ın ayarının kötü olduğunu ilave etseydiniz çok güzel bi jest olurdu.
SR vtı daha sert vites geçişleri ve parçalar tam anlamıyla ayarla birlikte verim alındığında abartmıyorum minimum 5 boy hızlanır.
deneyen araçlara maşallah.
akşam arabada sıkıntı yok gibi konuşuyorsun arabanın mepi uçtu ayar yapamadık sadece 4 vitesi güzel oldu ondada 1 boya yakın çıkıyo 5 atıncada duvar oluyo peki sana soruyorum akşam denemelerde avans şakırdamasını her gaza oturduğumda yada hızlanırken duymadınmı akşam tsportlu arkadaşınıza sorun abi senin motordan acayip sesler geliyo diyodu yorumlar benim akşam olan problenim yokmuş gibi davranılıyo haftaya kadar ayar taymik hepsi halledip cumartesi ordayım .
306 cok ıyı masallah 2 aracada
aslında vtec in içinde supra varda çıkartamadık haftaya çıkmış bir şekilde gelicek.
Maşallah araçlara. Tekrar deneme olacak mı ?
Zaten kimsenin ayarsız halde geldıgıne lafı yok bencede dogru olanı yapmış ibrahım abı gelerek , ama şunu dusunursek mınımum 5 boy hızlı oldugunu dusunursek SS in 5 boy onunde gıdecegını alicanda bile bile denedi oda alicanın adamlığı cok denk araçlar mı bu araçlar dolu bı VTEC yazılım filtre bir 306 ? Sorun hepımızın basına gelebılır yınede gelmesı onun kısılıgıdır zaten.
Masallah araclarin ikisinede