mami abim çok teşekkürler. sen bilginle tecrübelerinle kardeşlerinin yanında olduğun sürece daha iyi olucaz inşallah:icon_tup:
kadir abi bi egzantrik bi beyin neler yapar düşünmek bile istemiyorum .. :) tekrar teşekkürler
Printable View
mami abim çok teşekkürler. sen bilginle tecrübelerinle kardeşlerinin yanında olduğun sürece daha iyi olucaz inşallah:icon_tup:
kadir abi bi egzantrik bi beyin neler yapar düşünmek bile istemiyorum .. :) tekrar teşekkürler
Masallah ss cidden sasirtti benide yuruyen bi 306 gormek guzel :) sr vtecin nasil yurudugunu zaten biliyoruz. Bursada olsaniz cvc ile cok guzel cekismeli denemeleriniz olabilirdi bol eksinli :) :) tekrardan masallah guzel insanlarin guzel yuruyen araclarina ;)
............
oyumu zaten ss e vermiştim maşallah iki aracada aslana ayrı maşallah :D
Sonunda video grödük maşallah
masallah ss 306 ya ahm performance gene yapmış yapacagını
SR vtec'ten elimi tamamen cekiyorum. Sebebine gelince:
Sirf Ibrahim'e yardimci olmak icin, hicbir maddi manevi beklenti icinde olmadan SR vtec'e ayar yapmayi cumartesi gecemi arkadaslarimi masada birakmak pahasina kabul ettim, ancak simdi anliyorum ki dun SR vtec'in yurumemesinin sebebinin "ayarci" oldugu gibi bir takim inanislar var, hatta sagolsun Ibrahim'de "avans vuruyodu ondan ondan yuruyemedi" diyerek topu bana atmakta sakinca gormedi dun gece. Ilk sebebi bu.
Ikinci sebebi, dun gece ayar yapilacak dendi, Ibrahim saat 00:30'da Atasehir'e geldi hadi gidelim dedi, 1:00'de kalktik gunesliye geldik. Yolda sagolsun cok sevdigi VAFC'si yuzunden belirli bir zaman kaybettik, topu topu 20dk'da filan benden hicbir on calisma olmadan sifirdan haritalar olusturmam beklendi. Ben bizzat soyledim bak boyle denenmez ayarin anca %20'si bitti diye, bakamadigimiz bir suru yer var haritada diye, kendi denemeyi tercih etti.
Simdi duyuyorum ki "ayar daha iyi olabilirdi" gibi cumleler karsisinda hic kimsenin beni savundugu filan yok, zaten SR'nin yurumemesini birseye baglamaya calisiyorlardi, onu ayarci yapmaya calisiyorlar.
Bu gune kadar SR yururken, ayardan once 3 boy yedigi araclari ayardan sonra 3 boy gecerken iyiydik hostuk, ama simdi 20 dakikada sifirdan pistonlu egzantrikli ince iscilik isteyen bir arabaya ayar yaptirilmaya calisilinca, ayarin bitmedigini soylememe ragmen deneyip gecemeyince kotu adam olduk...
Ben hicbir maddi manevi beklenti icinde olmadan yardimci olmaya calistim, ama Ibrahim'in kendi sorumsuzlugunu sirtlayacak degilim kimse kusura bakmasin.
Ibrahim ile olan dostlugum ayridir, ayni masada yine oturur sohbet ederiz ama bu sebeplerden oturu bir daha SR vtec'e hicbir sekilde ayar yapmiyorum bunu da buradan herkese duyuruyorum, benimle en ufak bir ilgisi yoktur bu dakikadan sonra SR vtec'in. Biline...
Kardeşim oyum sanaydı helal olsun mahçup etmedin bizi :)
Sağol 306 ya kocaman masaallah
Ss 306 ya kocaman masaallah
madem dostsunuz bunları neden yüzyüze gelip konuşmadınızda burda yazıyosunuz ben onu anlamadım?
Sizin aranızdaki olayı milletin bilmesine gerek varmıydı?
Ayrıca dün herkesin içinde söylendi İbrahim abinin hazırlıksız geldiği..Sende söyledin ayarın tam olmadığını bu kadar kısa sürede ayarın olmasının mümkün olmadığını..
Bence kimse senin için ayar yapamadı diye düşünmez sonuçta okadar araba yapmışsın hepsi yürüdü..Benim arabamıda yaptın her yaptığında dua ettim sana biliyosun..
Bence kimsenin seninle ilgili ters bir düşüncesi yoktur...Bana göre burda bu mesajın olması çok gereksiz olmuş...
aynen burada böyle uzun uzuya yazmasına şaşırdım bende , normalde güneş böyle yazmazdı .
Bana ikili oynanmaz, affetmem...
Maşallah abi ss çok güzel olmuş kazasız belasız :)
birincisi ben oraya 23.30 da geldim 01.30 masadan kalktık senin ayarınla ilgili burda yazılan birşey yok sadece yetiştiremedik olmadı 20 dakikaya bukadar oldu dedim ikincisi benim gerçek arkadaşım buradan beni sorumsuz olarak buralara taşımaz bunları yüz yüze konuşa bilirdik burdan değil birde bitmeyen bir vafc konusunu burdan konuşmayalım birde benim arabama sen ayar yapmıyo değilsin sana bu saatten sonra ben ayar yaptırmıyorum sen istesen bile .
Ben fazlasiyla durustum belkide, arkadasim diye insanlarin yanlislarina dogru diyemiyorum kusura bakma.
Sadece bilgilendirme yaptim ben daha fazla karismiyorum diye, amacim sana pislik yapmak olsa baska seyler yazardim. Bence ustelemeyelim kapatalim bu konuyu acilinden.