2 aracada maşallah oyumu sr vermişdim yanılmışım. İnşallah en kısa zamanda tekrar yapılır tabi 306 kabul edermi etmezmi bilmem.
Printable View
2 aracada maşallah oyumu sr vermişdim yanılmışım. İnşallah en kısa zamanda tekrar yapılır tabi 306 kabul edermi etmezmi bilmem.
teşekkürler herkese.
aynen öyle kardeşim :)
alican konudada yaazmıstım sonuç süpriz olucak diye:D
abi şükür çok iyi oldu araç, çıkarttım uzun zaman sonra işte ortaya pek çıkmıyorum normalde:) iddialı deneme olunca kanım deli aktı :P
masallah
190hpsi varmi acaba?
ben daha cok ustlerini mrk ediyorum egzantriksiz nasil canlandimi acaba biraz diye
bu arada ahm garaja bıraktım arabayı, kısmetse haftasonu görüşürüz. cuma veya cumartesi.
başka denemek isteyen araç varsa onlarlada denerim çıkarmışken.
Konuda deneyen tarafların ikisini de tanımam etmem ama ataşehir de şahit oldugum rolling olaylarında genelde SR vtec in hep bir beyin sıkıntısı oldu.
Araç sahibinin ciddi anlamda bu sıkıntısını çözmesi gerekiyor. Ayar bir kere düzgünce yapılmalı ve öyle yollara çıkılmalı.
maşallah araçlara...
teşekkürler..
bende denemek istiyorum d4 vites 4binde basarım :D
Maaşallah kardeşim oyumu gönül rahatlığı ile SS e vermiştim, sonuç şaşırtmadı :)
maşallah SS'e, en hızlı asker bizim asker:D
adımız askere cıktı :D asker's GTI-6 :D
sağolun beyler cok teşekkürler.
Alican yeter reklam yaptığın Vtec in ayarı olsaydı bu kadar uzatabilecekmiydin konuyu.
:):):) alıcan yeter kardesim sende bokunu cıkarma hafta sonundakı denemeye hazırlan
anladık araban cok hızlı :D
alper abi.
abi sen karışma boşver, ben anlamam ayarı olsaydı su olsaydı bu olsaydı.
bu deneme böyle.
başka şeyler var;)
ayarını yaptırcak öylede deniycez işte, o zaman da o konu hakkında yorum yaparız şimdi bu video için yorum yapmaya devam edelim:) ;)
başkaları reklam yapınca sıkıntı yok bizde niye oluyor dert onu da anlamıyorum :)
can's.
hahaha :D
iki aracada maşallah, Alican oyumun boşa gitmeyeceğinden emindim gel satma şunu pişman olma sonradan...