golf r i baya gectim kanka alper abi yazilim yapicak bu ara
polo gti ile 170 e kadar denedik 2 3 boy onundeydim daha aciliyordu
ibiza cupra polo ile denk gidiyor ayni
bi ara cok isindi araba sogukken cok iyi ama :)
Printable View
golf r i baya gectim kanka alper abi yazilim yapicak bu ara
polo gti ile 170 e kadar denedik 2 3 boy onundeydim daha aciliyordu
ibiza cupra polo ile denk gidiyor ayni
bi ara cok isindi araba sogukken cok iyi ama :)
alptug masallah kankam ya adam yurutuyor :D
fn2 fenalarda maşallah..
serhat maşaallah ,yalnız bişey çok hoşuma gitti diğer fn2 type r kornaya çalıp 2 de basalım mı bir görelim diyor ve kaçınılmaz son.herhalde türkiye de en hızlı fn2 type r dır bs type r.ayrıca jünior seat lar 1.4 litre olmasına rağmen çoğu arabayı üzer hale geldi buda beni hiç şaşırtmıyor dahası var çok yakında upgrade turbolusu hazırlanır ciddi şakalar yapar sanırım.
Serhat abi tebrik ederim, aracın çok güzel yürüyor :)
Bs en hızlı değildir yaw en son turbo fn2 yapıldı yaw. Ondan sonra en hızlıdır heheh. Araba uçak adam jokey yapacak bişey yok. M3 kimdi yaw. Onunla ne oldu denediniz mi.
alp 2 nun araba guzel gidiyor 200den sonra kesiliyor deniyordu 1/4lere ama miniyle iyi gitmis yuksek hizlarda..
cem sanada masallah kardesim:p
Serhatim masallah ne guzel yurumussun ole bende ayarimi tamamlayinca seninle denemek isterim :)
deneyen bütün araçlara maşallah Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin inşallah
alptuğ kankacım ıbıza cupralara can vermeye başladın :D eline aldığın hızlanmaya başladı maşallah :D
çok güzel gidiyor maşallah araban kankacım iyi günlerde kullan inşallah :D bu yakınlarda geliyorum haberin olsun :D :D
bs fenalarda :)
bütün araçlara maşallah..fn2 takdiri hakediyor :)
maşallah araçlara.. bs typer çok diri sürende hakkını veriyo maşallah
bs nin her videosunu seyretmek bana keyif veriyo racing motor gibi ztn maaşallahı var videolarda kaliteli tebrikler gercekten bs ye maaşallah tabi deneyen diğer araçlarada
Minili ibizali fn2 li bol çeşitli deneme olmuş hepsine maşallah, bu kamera açısını hala çözemedik biz :)))
Deneyen araclara masallah alptug kankamin arabasinin gidisi cok guzel bs typer ve diger araclarada kocaman masallah
Alptuğ maşallah araban çok hızlı . Uzman sende hızlısın ama hala bi honda kadar değil ahahah
Serhat aracının şuan minicik bi dokunuşla 2 net boyu var sen biliyorsun ama yazalım burdan millette bilsin. SAdece benzin göstergesi çalışssın diye 2 boydan feragat eden biridir bizim Serhat :)