bana hep uyar zort bey :)
Printable View
bana hep uyar zort bey :)
Alper bonkor adamdir, araba esirgemez kimseden :D taktik yapin abi madem satiyosunuz kosturun biraz neyiniz eksik ondan bundan :D
maşallah araçlara... BS nin sesi bitirdii :)
abi gerek yoook. Niye bana sardıysa anlamış değilim. Motor kulaklarının değişmesi lazım. Adam anlamadığım şekilde hırs yapmış durumda tollien atacak yakıt yapacak. Daha ayarım tamamlanmadı isterse gitsin Özgün abisine sorsun. Kaç aydır sallıo beni.
Abi çok istiosanız gelin arabayı alın Kurteze götürün kulaklar değişsin ondan sonra sökün arabayı deneyin ben valla üşeniyorum.
Maşallah Tüm araçlara güzel bi gece olmuş özlemişim su istanbul rollinglerini...
İnşallah Lobanın turbosunu bekliyoruz onun için geldiğimde aranıza bende gircem.
Alp2 niye söktün kanka arabayı ayp ayp :D
alper abi takiliyorum sana ya makarasina
safa olesine kanka merak ettim fark varmi diye 40 kilo tuttu gerek yokmus :)
ben hafifletme konusunda bmw parcalarının agırlıklarını burda yazarsam bır japon otomobıl agarlıgı cıkar alman ses gelmıycek yok efendım ızalasyon adamın totosu rahat olucak dıye koymusta koymus..
başabaş girerim ama kanadı sökerim bilmiş olun.
ganat orjin mügen 1000 lira cepte.
sen o arabayı 53 e sat sopayla döverim kanka. Apo ve Reşit ile beraber döveriz hatta.
aaaa konu piç olmuş :)
Tüm araçlara maşallah.
BS ctr fena , bi ara top speede doğru m3 e çöküyodu,araba çıkınca gaz kesti o sahne çok iyiydi:icon_tup:
Bs type r musaitse bu aksam maslak temde bulusup tekstilkente dogru deneyeniliriz arabayi karsiya dukkana birakmaya gidicem yarin kismetse yasar abi geliyor son denememide serhat abi oky derse kaliteli bir araba ile yapmak isterim 60/70 - 220 arac komple sokuk reg 106
Maşallah bütün araçlara, Serhat begenerek izliyoruz kanka:)
bs typerda boş bi typer degil sonuçta prensipleri var ;)
Ben polemige giricek bsy soylemedim insan gibi laf konustuk problem yok ister denersin ister denemessin bu kadar uzaticak bsyde yok sikinti yok gecmisten bahs edicek bi durum yada daha giderli bir sey almamada gerek yok reg bs nin onunde olmaya yeterdi zaten neyse daha giderli bi 106 yapicam o senin 2 bs parasi harciyacigin fn2 nede bi kac boy buyuk gelicek hayirli aksamlar
uzatmadım zaten denemiyorum dedim.bitti
reg bs nin önündede olamaz olmadıda tamamı, hayal kurma boşuna
BS nin parasıda sana dert olmasın, sıkıntı yok zevkime harcıyorum başka şeylerede çokça para harcıyorum, bitane daha araç var bende nissan almera oda deparlı reg le denerdik bak reg diyorum 106 demiyorum yani olayı kişiselleştiriyorum tamam nedeninide belirttim daha önce yaptığın terbiyesizlik yüzünden dedim. netim yani.
telefondan msj geçmişin gereğini yapardım istesem ogün opette gibi bişeyde. ya ben yanlış anlıyorum yada sen hakkaten şimdi buraya yazmıcamda kendini ne sanıyosan. neyse uzatmayalım daha, sonuçta deneme olmayacak saol teklifin için.
Harbiden ikinizde sopalıksınız len. Araba için ettiğiniz kavgaya bak. 10 sene sonra ne bs olacak ne reg. Ayıptır yaw.
Sosyal mesaj terk :D
maşallah araclara
Araclara masallah
Bs gururumuz :) masallah abi :)
Oooo beyler maşallah çok güzel denemeler olmuş, ben daha yeni gördüm de :D Ayrıca Cem , Serhat ayıp değilmi beni niye çağırmadınız seytermeye :D demek son denemeden sonra bana artık alt sınıf muamelesi yapyıyosunuz :D şaka şaka hepinize iyi eğlenceler...
güzel denemeler olmus tek yürüyen fn2 bu gördüğüm rakipleri dişli olsada keyif verse
bu kadar sayfa oldu herkes konusmus atısmalar olmus vs bısey atlanmıs sanırım
bız araba yurutmeye çıkmadık...hepimiz araçlarımıza birşeyler yaptık araçlarımızın muadilleri yok denemeye yapıcak aracları testte cıktık gel yuruyelım ben sapladım muhabbetı hıc olmadı hepımız arkadasız ve ozellıkle bu sekılde cıktık kımse kımseyı gectık muhabbetıde yapmıyor farkındaysanız..
benım m3 um var..cogu aractan agır 18 yasında..hacım saglıklı vs bır test var ortada dostluk var ordakı herkes bılen anlayan ınsanlardı en guzelı orda olanların bunu bılmesıydı..
fn2 typer cok yuklu ben acıkcası burda ogrendım cok guzel arac..cem mcs asker arkadasım aracının setupını burda ogrendım kısacası ıddıalı bısey yoktu ve tavsıyem soylemek ıstedıgım bı typerın yurumesı mcs nın yurumesı vs.. alp2 sureklı bırlıkte takıldıgım cok sevdıgım dıgerlerınden ıyı olmasın arkadasım kısacası yurudu yurumedı ole degıldı falan degıldı o aksam
herkese teşekkürler..
aynen dediğin gibi test akşamıydı kimse kimseye geçtim geçildim muhabbeti yapmadı, kaldıki benim ibiza cupra denemem dışında kimse teketek bile basmadı, eglence amaçlı çıktığımız ordan belli 4 şerit önde 2 şerit arkada rollngemi başlanır giderli roll gecesinde:)
netice itibarı ile herkes tek parça halinde evine dönmüş, en önemliside bu. ilerleyen haftalarda tekrar görüşmek üzere:rolleyes: