Masallah araclara guzel denemeler olmus
Son videoyu begendim
Printable View
Masallah araclara guzel denemeler olmus
Son videoyu begendim
maşallah güzel denemeler olmuş ies başarılı gitmiş tebrikler ..
Herkese teşekkürler arkadaşlar iyi dilekleri için.
Maşallah. Zalim ies fenalarda yine :)
masAllah araclara..gencler hızlı walla..:) bnm V/TEG de pat cat ederdı ozledım kereteyı wallaa..:)
Deneme zevkliydi emrah arkadaşıma teşk ederim. Sonuncuda kıran kırana yarıştık çok keyifliydi
Masallah pek zalımmıs :)
krc iesden sonra en hizli ies bu oldu herhalde, bladerkin parmagi var galiba bu iste :)
maşallah araclara
Guzel denemeler olmus zaten pek yoruma gerek yok hersey ortada.emrahin pompa yetmiyor %100 den daha fazla degerde calisiyor enjektor kendinede soyledim ama mutlaka denememiz lazim dedi o yuzden bu halde cikti.enjektor yetse yakit koyarak biraz daha agresif yapabiliriz aslinda.pompa isini ve msd bobini halletsin az daha hizlanacaktir.
maşallah iki aracada. zalım fenalarda =) typer gibi gidiyo mubarek :D
Zalim'e kocaman maşallah çok iyi yürüyor
kocaman maşşallah iki arkadaşada emrah valla bekar felan olsam valla yerleşirim oralara yolları bile görünce içim gidiyo .
maşallah iki aracada yanlız ies harbi zalım :)
sagolasin kanka :)
tskler kaan zewkliydi gercekten
erkut abim bitane ya burda olmasada destekleri yurutuyor. O olmasaydi ies bu hale gelmezdi.
cok sagol kanka seninde desteklerin cok buyuk. Gercekten uzaktan olabilecegndn fazlasini yaptin inaniyorum ki burda olsan cok daha hzli olurduk. Hersey icin tesekkurler
sagolasn caglar :)
ibrahim abi her zaman beklerim. Aracm snle yaristgmz halinden en az 3 boy daha hzli.
sagolasn tsk edERM
:) sagolasn arkadasm tsk edrm
iki aracada maşallah. zaten bu dünyada zalım olan kazanır. :icon_tup: :D
GG vtec'e de MAŞALLAH...en ciğerli VTI'lardandır bunu unutmayın...başka VTI lar ile deneseydi zalim daha fazla boy atabilirdi... MAŞALLAH iki aracada...
Gururumuzsun Zalim IES.. :) maşallah güzel hızlanıyor.. :)
GG emmininki değilmi, maşallah araçlara..
özellikle ies'e:D