Satılırsa hayırlı olsun diyelim...satılmazsada istanbula gel rolling e doyarsın istemediğin kadar araba getiririz sana :D
Printable View
O konuda hem fikiriz abi. İstanbula geldiğimde rolling e doyacağıma kesinlikle eminim :)
yerleşelim Lara'ya...
BekLeriz Lara'ya konyaaltına Kepeze :)
yaşamak için istediğim tek semt orası fakat ailemi getiremiyorum:D
camurluk boyu deniyor ama ies hep 1 boy önde ben mi yanlış görüyorum
ilk izlediğiniz videomuzu baz alıyoruz. O şekilde konuşuldu aramızda.
emrahın aracının içinden çekilen video baz alınıyo burda. karanlık bi çekim var. 200 km de kafa kafayayız 210 gibi bitiyo emrah çamurluk boyuyla önde. aslında deneme 200 e kadar olucak diye yazmış emrah diğer konuda ama o günün atmosferinden unutmuşuz :) ben bayadır o kadar kalabalık görmedim izleyen 150 kişi vardı heralde :D sonuç muhabbetini hallettik biz emrahla
zalım ies fanaa :D
aynen cidden sen şimdi 200 deyince aklıma dank etti ama oraya geldiğimizde o şekilde bişi konusmadık kendi aramızda her neyse gecti bitti gitt. Ama harbiden fena bir izleyici kitlesi vardı :D Herkese teşekkürler :)
ayrıca yine orada yazdığıma göre 60 200 demşim :) hep 70 de senin devrinde bastık :)
sen 60 da vtec açmıyomusun ? :D
80 de 3 atıom ama :D onu napcas :D daha gaza dokunamadan vites değiştiriyom :) ben 50 de de açarım fiteki sıkıntı yok :)
maşallah araçlara ies iyi
ben anlamam zaten yanımda egsoz patlayınca irkiliyodum resmen konsantrasyon bozukluğu yapıyo :D
Zaten o işin püf noktası diyelim :D rakibin dikkatini dağıtmak için yapılmış bir hamle :D
güzel güzel :)
iki aracada maşallah ies ii yürüyo ama gg vti yinede kopmuyo kafa göz burun dalıyo:icon_tup:ama ies 'i istanbul da üzerler hazırlıklı gelmen lazım:D:D:DKaan ım 3-5 kilo ver headers e gerenk yok inan buna:D:D:D:D
oyle gelme durumum olursa cok daha hazirlikli gelirim zaten abi :)