12.5 cr sakaya gelmez ayar olmadan gazlama nacızane tawsıyem..:)
Printable View
12.5 cr sakaya gelmez ayar olmadan gazlama nacızane tawsıyem..:)
hayrlı olsun abi tunel kulaklarımızda cınlıyo :)
ses gayet güzel rengide güzelmiş kazasız belasız maşallah
Neyse ya konuyu silseler daha iyi olacak sanirim
maşallah özlemişim typer sesini :)
stage1 i hemen sat bitirmeden 500km sona çöp olucak çünkü :)
pazartesi bütün gün gazladık arabayla baskı balatadan olsa kokusundan yada dewirlenmesinden anlardık moralini bozma ondansada sana stage 2,5 te bulurum :) tanıdını çıkart o kadar ugrasıldı emek ve para harcandı
paktenin orda gördüm sıkarak geçti daha yeni yani 1 hafta falan oldu heralde. hiç böyle baskı balatası bitik gibi gitmiyodu gayet iyi gidiyodu. muhtemelen asfalttan kaynaklanıyo olabilir. bende bitane video koymuştum baskı balata on numara aracı ben kullanıyorum yani baskı kaçırıyo olsa anlarız heralde =) araba sarmaktan gitmiyo tutunamıyo yola ama burda baskı balata kaçırıyo demiştiler.. şimdide araç sahibi kullanıyo ve o arabaya biniyosa baskı balatanın bitik olduğunu anlayacak bilgidedir heralde =) yinede sizler daha iyisini bilirsiniz tabikide. maşallahı var aracın
Maşallah :)
Yılmaz'ım uzun zaman oldu görüşemiyoruz maşallah rengi gidişi nazar değmesin inşallah ;)
maşallah k20 sesi bitiriyo üstüne tanımam:)allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin inşallah.
kazasız belasız maşallah
Hayırlı olsun gayet güzel. Ama orçunun dediğini göz önünde bulundurun. Exedy e güvenmeyin yeni diye. Bana da baskı yada balata gibi geldi. Araba tutunmasa devirlenip kesiciye girer bu şekilde devir dalgalanması yaşamaz. Bi kontrol de fayda bencede.
maşallah kazasız belasız
Ses super Maşallah.3e erken attgn için oyle olmuş sanki.
1 turuna kaç para istersin söyle anlaşalım :D kanka maşallah ayardan sonra dahada iyi olacak inşallah.
Arkadaslar guzel dilekleriniz icin tesekkurler