ey gidi gunler :D top speed, kumho yagmur :D anladin sen onu :D
Printable View
Burdaki ustalık kontra vermede değil, araç arkadan kaymayı toparladığında direksyonu tekrar sola doğru çevirmesinde.Zaten arkadan kaymalı kazaların çoğu(pist için konuşuyorum) spin atmaktan değil sürücünün panik yapıp aşırı kontra vermesinden kaynaklanır, çoğu durumda spin atmayı kabullenmek daha karlıdır.
Güzel de, çok zor bişi de değil hani..
:)
Guzel ama mini gbi arac zaten bu tarz seyler icin, kendi topluo ztn, focus gibi:p
Mini gibi bi araç dedin seko ama mini tepkileri sert olan bir araç.. Videoyu izlemedim ama yüksek hızlarda toplamak ustalık gerektirir bence.. Herkes söyle toplanır böyle toplanır demiş ama olay koptuğunda bu kadar kolay olmuyor:) link verinde izleyelim merak ettim..
Direksiyon turunun bittiği yerde çok güzel yakalamış araba çizgiyi, tecrübe ile beraber güzel toplamış.
Mini arkayı bırakır toplarsın bidaha bırakır bidaha toplarsın, isteğin dışında olsa bile sana toplama şansı verir her zaman, biraz soğuk kanlı olmak lazım :)
Bilemedim öyle çok ahım şahım bir toplama gelmedi bana 306 ile pistte buna benzer çok atraksiyon yaşadım yine böyle topladım :D Ekstrem değil gibi geldi torsionlu arabaları bilenler vardır götünü koparmayı çok sever :)
ESP yokmu Minilerde nasıl bole kopmasına izin vermiş anlamadım. Veya iptal edilebiliyormu Minilerde bu sistem?
helal güzel topladı valla :)
Canımın içi arabanın gotunu biraz daha bas bakalim nasıl kayıyor o got geçenlerde bana virajda daha kötüsü oldu ewden yeni çıkmıştım lastikler soguktu araba bariyere doğru dondü selam verdim bariyere dsc sagolsun e tabi birazda. Ben :):) toparladım piste hic çıkmadım ama su an got Basik halimle çıksam yan yan istem disi gidebilirim ama videoda cok cok extrem bir durum göremedim