Nedir Mesut'un çektiği... :D
Printable View
Nedir Mesut'un çektiği... :D
Cem de ordan yaziyo fwd king diye bas biraz o Götu araban s14 gibi olsun gecen trafik yaparken bile tatlı tatlı kopuyordu :)
gokart yaparız iddialı arkadaşlarla keyifli olur :D
aynen saniyeler konuşsunda kartal uzak yokmu hala bizim yakada tur sn.lerini gorebileceğimiz pist?
Ben bu r53 lerin arkasını sakinleştirmek için Koni coilover almıştım ve çok farketmişti. Coilllerim şimdi Yekta nın arabada. Mağdur olanlara şiddetle tavsiye edilir.
:icon_tup:her araba yüksek hızda arkadan koptugunda zordur, bazıları birden tepki verir 206 106 gibi toplamaya ızın vermez pek doner gırersın bı yere ,
ama mini genıs ız acıklıgı sayesınde kayarken daha kontrollu hakımıyetın sende oldugunu hıssetırıyor, banada tedırgın hıssettırmıstı oynuyordu agırlık dagılımı cok basarılı deıl sonucta ama sogukkanlı olursan hakımıyet kolay.
:icon_tup:
Vay arkadas tt de herkes Driftciymiş bi biz kalmışız:) hergün herkes tamtur direksiyonla kontra vererek geziyormuş:)
Arkanın oynaması azalsın istiyorsanız ön sway barı kalınlaştırmak gerekir. Ona bi dikkat edelim de :)
Ben yanlış anlattım yada siz beni yanlış anladınız aracımda coilover var ilk bastığımda arkayı fazla basmıştım got gereksiz saliyodu sonra kaldırdım salma problemi olmuyo ilk bastığım zaman pinpon topu gibiydi calışma mesafesi kısaydı simdi normal yol Tutus cok iyi kapalıda harika hatta :)
Serhat Londra campingte süreli bu yakada bı aksam gideriz
minide verdigim yanları arkadan ierle veremezdim :D
iyi toplamış adam ..
vay be ortama bak drift forum u gibi olmuş ,ama mini de keyifli alet gerçekten haklısınız,
Way arkadas ya istanbulda yasamıyoruz sanki stp Selçuk izmite draglara giderken 160-170 le direksyon kırıyordu vti ile neler neler yapiyodu
Mantar Oktay miniyi nasıl kopariyordu canlı canlı gordum adam pistte direksiyonu kaçırıp araba kendini topluyo best of driver oluyo
Njt Nejat Miniyle neler yapıyordu neler neyse ben gördüklerimi yazdım belki yazdıklarımdan biri görüp kendi yazar
Olm bn nejata bindim gazladik makas baska birsey bu baska birsey yagmurda tek kontrayla arabasi toplmasi takdir edilir
Roll cage falan var ztn blki ringdeki meshur gp cidir ondada rollcage var cnku
Birk miniyi saxo-106 yi kopartirdik butun pertlerim o yanlama dalgasindandir :)
Bn yine diorumki toplamasi deil tek kontrada toplmasi onemli bnce
Adam zaten çok güzel bir şekilde toparlamış hakkı yenmeyecek kadar güzel pilotaj.
Kim yazdıysa ben drift kingim şöyle girdim böyle çıktım onun mesajına alıntı yaparak yorum yazın, konuya başka şeyler yazan arkadaşları ayrı tutun bu işten, insan post attığına pişman oluyor bazen. Kimin ne yaptığını gözü ile görmeden kimse bilemez.
Aynisi 200'le basima geldi.. Dermisim :D
Yok ama S'i 100'le normal trafik akarken doneyim serit cizgimden hic cikmadan dedim ama orda soguk adrenalineler arkayi birakinca cok tatli olmustu arabada 2 arkadas oldugundan heyecan yasadilar ama lastiklerin hic tutmamasi bi yandan kaymayi kolaylastirdigindan cizgiyi kontrol etmesi de kolaydi, ben cok keyif almistim :)
Mini sevilmez mi ya, direksiyonu tek basina yeter :)
Izlemesi zevkli video valla, sagol Uzman