erel klima tertibatı ve direksiyon hidrolik pompası filan yerinde duruyor daha :)
ramo arabayı alican kullanıyor
Printable View
erel klima tertibatı ve direksiyon hidrolik pompası filan yerinde duruyor daha :)
ramo arabayı alican kullanıyor
belli zaten alican ın kullandığı :D maşallah araçlara 306 çok iyi gitmiş emeklerin karşılığının alınması böyle gitmesi kadar sevindirici birşey yoktur herhalde inşallah satmak zorunda kalınmaz araç
Hay maşallah bu klasmanda pek canlı denemeler oluyo:hahaha:
Varsa f-e lu s2k, f-h-e typer vs. denerim onlarlada. son demleri zaten havalarında hemde ben arabayı toplıycam artık denemek isteyen olursa elini çabuk tutsun :)
Specleri baya bi yanlis yazmiisin alican gerek yok bunlara conta yok bende ayrica sadece koltuklar sokuk ayrica sende yakit oldugunu fiber bagaj oldugunu ve kapi iclerine kadar sokuk oldugu u yazmamissin bunlar ufak seyler degil + bende 16 jantlar vardi .
ya nolcak geçilirsem typercı s2k cı düşünsün ahmet usta'ya bırakırım bi ayar daha çeker tamam işte :P :D
Bi anımı anlatıyım, arabayı denedik şimdi bişey yapcam 2 boy dedi yaptı 2 boy :D sonra denemeye cıktık şu kadar daha gideri var, bi yaptı aman Allah'ım müneccim misin dedim:D son sr vtec denemesinden sonra yine dedi şu kadar gidicen dedim artık yoh ammua sonrası *****,
lafın kısası bu ahm performance bi havika dostum hahahah, reklamlaaaaar :D:D (anlayana)
Alican specleri degistirimisin kardesim
iki aracada maşallah ...
Koca otobanda adam gibi deneyemedinizya dicek söz bulamıyorum :D
ya hamit bu ne demek şimdi kardeşim? neye gerek yok, napmaya çalışıyorum ben söyler misin???
fiber bagajım oldugu videoda gözükmüyor mu, aracımın yakıtla ayar yapıldığıda biliniyor forumca, sana ordada sordun söyledim.
16 jantların beni ilgilendirmez kardeşim, hafif jant ordada söyledim sana. ki hafif olmasa dahi beni ilgilendirmez.
ayrıca benim bu denemelerde arabamın keserek denediğimide söyleyelim o zaman, yolda giderken arabanın stop ettiğini kaç defa durduğumuzu biliyorsun, arabam kese kese denedim bende arıza ışığı yana yana. ateşleme soketleri yerlerinden çıkık denedim.
hep senin devrinde bastım 7200dönüyorum 6000-6200de basıyorum, zart vites atıyorum. yoksa öne dahi cıkamıycaktı aracın ya neyse.
yanlış anlama kardeşim ama anlatmak istediğim şu, bahane üretmemek lazım 16 jant fiber kaput vs diye çünkü bahane olursa benim ki büyük problem:icon_tup:
bu ss bir baska görüntüsü ilgi çekici değil gidişi kadar kanımca ama ciğerli namussuz yapımda emeği geçen ve izlememizi sağlayan arkadaslara teşekkürler devam edilseymiş ss arkasına alır gibi görünüyor herşeyden önce bir gtinin yüklü bir rs ile böyle yürümesi takdire şayan
cilalı cilalı foto paylaşmadığımız için öyle geliyodur size haklısınızda prof çekim ve adam gibi foto yok hiç :) teşekkürler beğenilmesine sevindim
Ben neyse onu soyluyorum forumca bilinir bilinmez specleri yaziyosan onu da yazicaksin CONTA da yok ayrica arabada kesiyosa sende denemiycektin o zaman ben 16 jantlari bahane etmiyorum sadece soyluyorum bilinsin diye. Bide ikisinede sokuknyazmissin bi ona bak bi benim arabaya ama ikiside sokuk yaziyo ayni mi yani :soru: ayrica bahaneyede ihtiyacim yok gectigin bi video da yok ben denerken de alican denerkende 4 sonuna kadar hep ondeydik ;) masallah aracin guzel yuruyo da haksizlik yapma ki bi daha denemeye yuzumuz olsun :)
Alican aferim gecildigi halde bu kadar reklam yapan yoktur heralde
maşallah her iki aracada
helal 306ya zamanında dıyorduk gucunu verse bu 306lar harıka gıder sanzımanı motor egrısı cok ıyı dıye..
Sikinti yapmayi hic kendinize topspeed e kadar denersiniz arac iciler kurulur kimn nekadar gittigi gorulur eksiksiz gerlir herkez olir biter bosuna can dikmaya gerek yok;)
her 2 araçada maşşallah..
Maşallah dicek bişi yok alican abi :)
306ların kg'si ağır çok. öyle 1150 1160lar hikaye bana göre.
neden derseniz denediğim araçların kg'sive hp'si belli.
aracı dynoya soktuk dyno dynamics'te 176hp çıktı.
yani paşaoğlu,wv tech gibi dynolar da aracın hp'si 200hp'yi buluyor 2-3hp aşıyor hatta :)
sağolun.
batuhan sağol kardeşim :)
306 ya maşallah çok iyi yürümüş
pug candır :))))
maşallah 2 aracada
ama eger bır 306 bu speclerdekı clıo ıle yuruyorsa ona ayrı bır maşallah Alıcan kazasız belasız :)
alican helal olsun sana harcadığın paraya zamana valla yaptın çıkarttın malı,millet 306 neymiş az çok gördü :) dediğin gibi tek kötü yanı ağır olmaları meletlerin,maşallah ss e cvk yada
vtecci pugcu olursa böyle oluyor işte yapıyor :D
satma arefesinde bana 600tl masraf yaptırdılar, ama iyide oldu arabayı limit haline getirdik, gece kaçlara kadar uğraştık burdan ecufast ve ahm ailesine tekrar teşekkür ediyorum.
egzantrik yay şapka beyin mekanik itecek ayarlı kasnak ince ve oversize subap olsa nasıl olcaktı kim bilir :D
Alican maşallah. Benim düşündüğümden daha iyi gitmişsin CVK ile. Şu anki halin geçenlerdeki tartışmalı SR Vtec denemesi halinden daha mı farklı. Bence satma arabayı sen bir ara egzantrikte yaparsın baya baya iyi olur.
Edit : CVK'da bir ara kompressyon düşüklüğü muhabbeti vardı. O ne oldu ?
sadece kasayı satıp motoru şanzumanı elektrik aksamını filan saklasam mı napsam ya hehehe:D
şuayb abi daha hızlıyız bi tık daha. cvk'yı topkapı savaş ustaya mı paşaoğlu savaş ustaya mı ne göstermişler düzgün demiş.