Orada alican kullaniyo;)
Printable View
erel klima tertibatı ve direksiyon hidrolik pompası filan yerinde duruyor daha :)
ramo arabayı alican kullanıyor
belli zaten alican ın kullandığı :D maşallah araçlara 306 çok iyi gitmiş emeklerin karşılığının alınması böyle gitmesi kadar sevindirici birşey yoktur herhalde inşallah satmak zorunda kalınmaz araç
Hay maşallah bu klasmanda pek canlı denemeler oluyo:hahaha:
Varsa f-e lu s2k, f-h-e typer vs. denerim onlarlada. son demleri zaten havalarında hemde ben arabayı toplıycam artık denemek isteyen olursa elini çabuk tutsun :)
Specleri baya bi yanlis yazmiisin alican gerek yok bunlara conta yok bende ayrica sadece koltuklar sokuk ayrica sende yakit oldugunu fiber bagaj oldugunu ve kapi iclerine kadar sokuk oldugu u yazmamissin bunlar ufak seyler degil + bende 16 jantlar vardi .
ya nolcak geçilirsem typercı s2k cı düşünsün ahmet usta'ya bırakırım bi ayar daha çeker tamam işte :P :D
Bi anımı anlatıyım, arabayı denedik şimdi bişey yapcam 2 boy dedi yaptı 2 boy :D sonra denemeye cıktık şu kadar daha gideri var, bi yaptı aman Allah'ım müneccim misin dedim:D son sr vtec denemesinden sonra yine dedi şu kadar gidicen dedim artık yoh ammua sonrası *****,
lafın kısası bu ahm performance bi havika dostum hahahah, reklamlaaaaar :D:D (anlayana)
Alican specleri degistirimisin kardesim
iki aracada maşallah ...
Koca otobanda adam gibi deneyemedinizya dicek söz bulamıyorum :D