Maşallah Alican...5-6 viteslerin çok güzel..
SR vtec egzantirik kırdı bayramdan sonra yeni egzantiriklerle çıkıcak kısmetse...
Printable View
sağol abi.
evet malesef ibrahim abi sıkıntı yaşadı o yüzden deneme olmadı. geçmiş olsun burdan tekrardan.
Maşallah iki aracada..
Anladim gecmis olsun
Cumartesi gelmistim sen yoktun
Percussionali ile gorustuk guzel muhabbet yaptik
Askere gitmeden bi goruselim kismet olursa tanisalim
Alican masAllah yafrum:D korkutuyorsun benin:D
Öncelik ile tebrikler...Hafif yada değil yakıtlı yada değil. Sonuç itibari ile güzel sürekli akan bir araba ;)
Ayriyetten eksantrik yada stroker kullanılmadan yapılan işlemler bence modifiye değildir ;)Standart ekipmanları ayar ile günlük sınırında kullanmaktır, beceridir...
Clioda yakınen takip ettiğim güzel görselliği de gidişi de çok tatminkar bir araç;)
Benim merak ettiğim girdiğin dyno da teker kw si aracın nedir ?? Merak ediyorum sadece :) Teşekkürler kazasız belasız;)
306 gti tam gönlüme göre gitmiş..
iki aracada maşaAllah.
2 araçta cok begendim araçlar 41 kere maşallah.. Su ss'E cok üzülüyorum.. keşke satılmasa sahibide araçta pırlanta gibi maşallah.. satılırsada güzel birine gider inş. diye düşünyorm
bunudamı saymayalım yoksa :D maşallah kocaman
eh vtec@
ben yoktum ama arabam vardı :D tanışırız kısmetse abi.
erkut 205@
torkunada teker kw'sine de bakmayı unuttuk valla:D dyno dynamics'in kalitesi belli araçların gerçek güçlerini gösteren nadir dynolardan ama ülkemizde piyasada paşa wv tech gibi dyno sonuçlarını önemseyen insanlar olduğu için 200hp vurgusunuda yaptım.
benim için geçerli olan ecufast'in dynosu normalde zaten.
kutsal@
bilmem sayalım mı bunu :D
zıpzıp@
kanka o senin güzelliğin adamlığın eyvallah. valla sana da sözümü tutamadım cok mahçubum, muayene dalgasına cok tırsak olduk. arabayı yatırıyorum valla ahmet abinin orda bırakıyorum düşün. gelemedim yanına o yüzden kusura bakma yavrum.
diğer arkadaşlarada çok teşekkürler
maşallah araclara 306 ya ayrıca maşallah cok citti bir makıne cıktı piyasaya şu ev rc de cıksa bi merakla bekliyorum :D
Doğru söylüyorsun, Fakat paşa ve diğer dyno larda da teker kw sine bakıp üstüne max. %15 ekleyip motor kw sini söyleyebilirsin... birde 1.36 çarpıp gerçek güçler çıkar...O zaman şaşmaz...
Teşekkürler...Benim teker kw si sormamın sebebi arabaların ölçütlerini hep öğle değerlendiririz... Motor gücü hiç konuşmam.. Çünkü araçlar yolda teker güçleri ile gider motorun yere sürtünerek gittiği olmadığı için motor hp leri ile çok ilgilenmiyorum :)
Zaten piyasada gitmeyen arabaların teker kw leri düşük motor hp leri yüksektir genelde :D
Seninkinin teker kw lerini merak etmemin sebebide... Aracının güzel gidiyor olması.. ;)
Standart 306 gti için fabrika tekere 105 ile 108 kw derğerlerini uygun görmüş;)
Memlekette bütün 306 gti ler genelde 95 kw leri zor görüyor tekere, ondan da yürümüyor ;)
Senin muhtemel 110- 115 kw arası birşeyler diye tahmin ediyorum. Bol gazlamalar, allah kaza bela vermesin kardeşim ;) Maşallah...
masallah alican naptın bu hafta öle ince ayarla olucak gbi deil baya hızlanmıs:D
Siz ne buyuk modifiyecisiniz ki egzantrik ve stroker olmadigi zaman modifiye demiyorsunuz. Stroker ne ise yarar yaparsan ne kazanirsin ne kaybedersin bilgin var mi.. Illa stroker yapmak sart midir al millet sikistirmasi yuksek piston kol koyup catir catir araba yurutuyor. Ama sizce bunlar modifikasyon degil gonul eglendirmek.
Araclara masallah
Yaw sikistirmasi yuksek degil mi normalden. Ben ona bakarim modifikasyon illa egzantrik ve stroker la mi oluyor. Egzostta bir modifikasyondur filtrede. Haa taktigi zaman kendine buyuk modifiyeci diyen modifiye bir hayat tarzi diyenlerde var ama. Gelistirme kelime anlami olarak modifikasyon demektir.