saol morukcum sokucam araziyede ezdirmicem aleti abilerine :D
Printable View
Efe bu duster ın maliyeti nedir ?
Bence offroad yapılacak araçta kupa ve sasi ayrı olmalı. Lada nivanın hızlı dağılma sebeplerinden biride bu. Duster nasıl bilmiyorum ama 90,93 ve 98 3k pajero kullanmışbiri olarak gerçek sağlamlık çok farklı bir olay. Kaldıki yürür olarak ne kadar iyileştirmeye gidilebilir şanz. ve diff'lerde. Örnek 2 standart pajero videosu koyuyorum
ikici videonun sonuna dikkat Araclar standart'lar
110hplik 0km duster+10küsür milyar :) 2el duster alırsan daha ucuza mal etmiş olursun.
Valla buna yakın hatta kimi dönemlerde daha ağır kullanımda bize hiçbir masraf çıkartmadı genel bakımları haricinde pajero. Bizim için en masraflı yanı lastik işiydi:D Düzen tutana kadr gereksiz boşa aldığımız lastikler olmuştu başlarda. Ben 15.000 bütçeye kadar mk1 pajero 20.000 bütçeye kadar mk2 pajero en sağlam offroad araçlarının başında geliyor. Çok kez çeke çeke vitara getirdik arkamızda:)
gayet başarılı bence..seviyorum bu duster ı :)
pederde var 4*2 nisan 2011 de aldik 47 binde suan bakim harici servise falan goturmedi.
Bende biniyorum bazen guzel seviyorum ben.
Biz alirken 110bg motoru sadece 4*4 lere koyuyorlardi, simdi 4*2 lerde de 110 bg secenegi var guzel olmus keske o zamanda olsaydi..
130'luk makine de geldi mi tam olur gerekten.
Pajero-prado-jeep arazide supriz yasatmaz...
Bir cok jipide cok az dokunuslarla yetenekli hale getirebilirsiniz...
videoda ki çıkılan tepeleri vs transiti koy ayını sürüş performasıyla transitle çık...o rampanın ortasında bir durup yavaşyavaş çıksa ozaman anlarız neyin ne olduğunu...
Kendi gözlemlerimi söyleyim. Hafif arazi içinde başarılılar BFG AT lastik li başka hiç bir donanımı olmayan birtanesi Andoff arenayı tepelikler harici dolaşabilmişti (tepelerde askıda kalıyordu)fakat kullanım maliyetleri ile kesinlikle keşif gezileri gibi uzun km yapılan gezilerde kullanılabilir hele bizim araçlar gibi 100 km de 20 lt lpg yakanların yanında bedavaya gezersin..