Printable View
Alıntı: Bayrampaşalı Nickli Üyeden Alıntı onu bılıyoruz zaten ya :D başkan saglam ama ciğer yerinde :) Eyv mesutum baskan olmak kolay degil Hep ileri hep ileri geri yok:)
Mesut, senden bize hayır yok sanırım o kadar çıkalım edelim diyoruz gelmiyorsun. Abi nin telefon numarasını ver de artık onu çağıralım :D
Alıntı: MECOO Nickli Üyeden Alıntı Mesut, senden bize hayır yok sanırım o kadar çıkalım edelim diyoruz gelmiyorsun. Abi nin telefon numarasını ver de artık onu çağıralım :D hahahahahaha :D walla verıyım abi gelir hemen sever atraksiyonu benim gibi yaşlı degıl :D :D
Teşekürler arkadaşlar Alıntı: MECOO Nickli Üyeden Alıntı Mesut, senden bize hayır yok sanırım o kadar çıkalım edelim diyoruz gelmiyorsun. Abi nin telefon numarasını ver de artık onu çağıralım :D geldimmmmmm :D
Alıntı: must Nickli Üyeden Alıntı geldimmmmmm :D heh MECOO abi bak geldi aradığın adam :D
Alıntı: EH VTEC. Nickli Üyeden Alıntı Eyv mesutum baskan olmak kolay degil Hep ileri hep ileri geri yok:) sen yapıyorsun yıne gızlıdenn bır seyler :D
Alıntı: elpadre Nickli Üyeden Alıntı sen yapıyorsun yıne gızlıdenn bır seyler :D Yok yaa headers taktim sadece F-h-e birde piston sikistirmasi var Gitmesi gerektigi gibi gidiyor ne eksi ne fazla Beni gecersen egzantirik koyucaam:)
Alıntı: EH VTEC. Nickli Üyeden Alıntı Yok yaa headers taktim sadece F-h-e birde piston sikistirmasi var Gitmesi gerektigi gibi gidiyor ne eksi ne fazla Beni gecersen egzantirik koyucaam:) tamam denerız abı benım kafamda baska bı proje var onu yapıyım sonra denıyelım senınlee ama cıddı anlamda baskım kacırıyor sıparıs gecmem lazım abı
Alıntı: must Nickli Üyeden Alıntı Teşekürler arkadaşlar geldimmmmmm :D Hoşgeldin kardeş, senden çok büyük beklentim var. Mesut 1.8T nin hakkını gerektiği şekilde veremedi, senden çok umutluyum :D
Alıntı: elpadre Nickli Üyeden Alıntı tamam denerız abı benım kafamda baska bı proje var onu yapıyım sonra denıyelım senınlee ama cıddı anlamda baskım kacırıyor sıparıs gecmem lazım abı Tamam meli Yaza basina kadar bisi yapmicam zaten Bu specler su an tatminkar
Alıntı: EH VTEC. Nickli Üyeden Alıntı Tamam meli Yaza basina kadar bisi yapmicam zaten Bu specler su an tatminkar oncelıkle su baskı ısınıı halledıyımm denıyellım abı :)
Alıntı: MECOO Nickli Üyeden Alıntı Hoşgeldin kardeş, senden çok büyük beklentim var. Mesut 1.8T nin hakkını gerektiği şekilde veremedi, senden çok umutluyum :D meco abi direk sattın beni yaa helal olsun walla :D
Alıntı: Bayrampaşalı Nickli Üyeden Alıntı meco abi direk sattın beni yaa helal olsun walla :D Mesutum avatarindaki araba AJ vtec onumu aldin ne oldu :)
Alıntı: EH VTEC. Nickli Üyeden Alıntı Mesutum avatarindaki araba AJ vtec onumu aldin ne oldu :) abi avatarda ayaz var ya :D
Alıntı: Bayrampaşalı Nickli Üyeden Alıntı abi avatarda ayaz var ya :D Programi kapatip actim duzeldi İphone kafayi yemis. :D
Alıntı: EH VTEC. Nickli Üyeden Alıntı Programi kapatip actim duzeldi İphone kafayi yemis. :D zenginligin gözü kör olsun abı :D
Alıntı: Bayrampaşalı Nickli Üyeden Alıntı meco abi direk sattın beni yaa helal olsun walla :D Sende bizi ekmeseydin hiç affetmem satarım :D
Alıntı: MECOO Nickli Üyeden Alıntı Sende bizi ekmeseydin hiç affetmem satarım :D ne zaman ektim abi ayıpsın hee her zaman emrindeyım :D
Alıntı: Bayrampaşalı Nickli Üyeden Alıntı ne zaman ektim abi ayıpsın hee her zaman emrindeyım :D Takılıyorum koçum yaaa :D:D:D