Hepinize iyi bayramlar arkadaşlar. Dostum Serdara bu kadar yolu gelip misafirimiz olduğu için teşekkür ediyorum. Adam gün boyunca her alanda benden üstündü. Tavla oynadık 3-0 mağlup oldumRoll yaptım mağlup oldum. Ama günün sonunda yine tabi dostluk kazandı. Sakın işine gelen videoyu koymuş demeyin akşamki denemelerin videosu bende olmadığı için paylaşamıyorum. Serdar kardeşim saat 11:00 gibi Kayseriye geldi. Araçları yıkatıp,sohbetimizi muhabbetimizi edip,karnımızı doyurup saat 17:00 gibi rolle gittik. Teke tek bastığımız gündüz videolarında çok şükür sıkıntı yoktu. Son denemenin ardından kamyonlardan yola düşen bir şeker pancarını biçtim. Mekaniksel sıkıntım yoktur inşallah. Ama akşamki denemelerle sonuçların alakası yok. Gündüz 1-2 boy geçen araba akşam bir farklı gitti
Üzerine akşamki ilk denemede 220 km hızda sol lastiğimle şeker pancarının birini ezerek geçtim ön yaklaşık yarım metre havaya kalktı. Ciddi bir kaza atlattım. Allah korudu. Safa kardeşimlede kaza atlattık. Serdar da aynı şekilde şeker pancarının üstünden geçip plastik karter muhafazayı kırdı. Talihsiz bir geceydi... Buyrun bendeki videolar bunlar ;
Specler ;
iki araçtada forge dump valve,iki araçtada custom garage dp,iki araçtada ngk iridium buji, dbs polo gtida itg filtre + ecufast yazılım, yz gti'da bmc filtre + evotech yazılım
dbs polo tek kapı cam tavansız
yz polo dört kapı cam tavanlı
-1-
DBS - YZ GTI 1 - YouTube
-2-
DBS - YZ GTI 2 - YouTube
-3-
DBS - YZ GTI 3 - YouTube
-4-
DBS - YZ GTI 4 - YouTube