oooo cok ustune gıtmıssınız tuncay abınınabı aldırma masallaha eh e daha da ıyı olacak yakın zamanda bılıyoruz..
bu arada 1.8 e masallah cok guzel yuruyor bellı cok onceden bı kere deneyelım dıye konusmustuk ancak sora bı denk gelemedık keske deneseydım dedım wıdeoları ızleyınce daha buyuk fark yerdım o hallerımle heralde![]()
Kaancim o halleri hatirliyorum hepimiz ayniydik yavastik yani
O hallere gore kucuk dokunuslarla bayaa yol katettik
Okadar cok deneme yanilma yaptikki
Bunlardan en komigi direksiyon kayisi oldu
Gram fark etmiyor 2 hafta iskence cekmistim bosu bosuna
Sagolsin pr yasin ile herseye baktik herseyi denedik![]()
.
AB Vtec & CFG Passat 1.8 T - Car Videos on StreetFire
zamanında böyle bir videomuz vardı.
Passat 230 hplerde falandı. 2 kişi vardı 1.1 bar K03 turbo ile gidiyordu arkası söküktü aracın.
180-190 kg kişi ağırlığı vardıç.
Denediği Ab vtecti. CAI, Megan header, Megan son 60 lık düz boru, 4.785 kısa vardı 2 kişilerdi Sword murat umu_vtec umut vardı araçta. yine kişi ağırlığı 180-190 kg civarıydı
cam car mor vtec, CAI, Megan header, Megan catback mevcuttu. bizde 2 kişiyiz tolga kullanıyor ben çekiyordum biz 215 kg idik ağırlık olarak kısa yoktu. hatta o akşam esas biz denemek için çıkmıştık. ancak arada ab vtec ile passat denemişti.
hatta mor vtec ile passatın videosuda bu
MOR Vtec & CFG Passat 1.8 T (cam car AB Sword VTEC - Car Videos on StreetFire
EH vtec güzel yürümüş..tüm araçlara maşallah...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
tesekkurler kaantuncay abiye takılıyoruz alınmaz o bizim laflarımıza başkan olmak kolay degıl
eskı halıme gore suan baya farklı gıdıyorum zaten tuncay abı olmasa denemezdım wesgate vidası gevşedi 0,8 barda yürüyodum normalde 1,5 basıyorum
acıkcası sasırdım bende cunku kafa burun gıtsek kabulum dıyodum 2 kısı ve basınc olmadıgı ıcın
ama eh vti a masallah gidişi duruşu başkana yakışıyo![]()
k03 le 200 üstüne cıkamaz ne yaparsa yapsın ve passatlar bızım araclara gore baya agır
eger bu ıkı aractan bırı duruyosa deneyelım suan bakalım ne kadar fark oluyo![]()
yanlış anlasılmasın gider falan yapmıyorum merak sadece
cunku suan bızım arac 230hp falan arada ne kadar fark oldugunu anlarız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)