ah 2 ah:d yarıstan cıktım cuk dıye gecıyo stres mı oldum ne:D
Printable View
ah 2 ah:d yarıstan cıktım cuk dıye gecıyo stres mı oldum ne:D
kesin :D:D
ellerine sağlık kanka. gelmiş kadar oldum.
B20 oradaymış yine herkezi geçen omu oldu acep ? :)
bence kura adaletsizlik getiriyor sonuçta ben dkj type-r ile kalktım sonra bi daha finalde eg civic ile kalktım aslında cemal'in type-r ile de kalkmam gerekirdi. böylece gerçek 2. belli olurdu veya ilk turda eg çıksaydı herkes elenebilirdi. (erdem'in şanssızlıgı)
ama anlamadıgım yarış kurallarında 1.2.3. ve 4. sınıflarda fabrika agırlıgı şartı var ama bu kurala uyan yok :)
ama anlamadıgım yarış kurallarında 1.2.3. ve 4. sınıflarda fabrika agırlıgı şartı var ama bu kurala uyan yok :)[/QUOTE]
eet bu dogru mıllet kaputunu bagajını ne bılım heryerını fıberden fılan yapmıs araba ıyıce hafıflemış neden ole oldu
1. 2. 3. olan arkadaşların ve Gökmen ustanında (mantar) başarılarının devamını dilerim.
gecen yılda çok tartışmalara neden olan kilo kuralı ULUSALDA 1000 kg sürücüsüz olarak sınırlandırılmış
fakat fabrika verisi 1000 kg mın altında olan araclar için ruhsat ve katalog degerleri baz alınması kararlaştırılmıştı
bilginize....
Yarış güsel di katılım azdı çabuk bitti yagmur yagmaması güsel oldu
dereceye giren giremeyen herkese tebrikler
o zaman mahallide pek kurallara uyulmuyor.
mahalli yarışlarada teknik kontrol olmadıgından genellikle istediginizi sökebilirsiniz görünmücek şekilde tabi ama koltuklar falan sökülü ise itiraz edip kalkmama hakkına sahipsiniz (mahallilerde)
koltuk haricinde ön aksam, yan çıtalar, kapı iç döşemeleri vs. de bu hak var mı?
23 marttaki yarışlarda da pek adil eşleşmeler olmamıştı mahalli yarışların kaderi bu olsa gerek
resmi yarışlarında maliyetleri çok yüksek katılımcılar açısından ..böyle gelmiş böyle gidecek..
forever illegal yarışş......... :P
gti,vti,vts ayrıldıgı icin belki oyle konusmalar oluyordur. ama biz 1258 cc. araç ile 1.6'larla ses çıkarmadan kalktık ve kalkıcazda.
ama o gün her araç fabrika agırlıgında degildi.