eger 0-1400 grubuna 1.6 ları sürekli dahil ediceklerse 1.3 rotary motorla ordayım. kurallarda sadece cc var rotary ile ilgili bişi yok
Printable View
eger 0-1400 grubuna 1.6 ları sürekli dahil ediceklerse 1.3 rotary motorla ordayım. kurallarda sadece cc var rotary ile ilgili bişi yok
roratyde asırı besleme turıve gırdıgı ıcın sanırımkı ıtıraz gelır
neden aşırı besleme grubuna girsin? aşırı besleme olarak nos turbo degil mi?
Aşırı Besleme:
Motoruna: (nitrous okside), supercharger, kompresör ve turbo uygulamaları yapılmış otomobillerdir.
senın dedıgın gıbı olsaydı bugune kadar o sınıflara ıllakı rx7 ler rx8 felan gırerdı :)
bence girmemesi hata :) kural açıkça yazmış buna benzer veya vs. dememiş. sonuçta vti ile ies'te aynı gruptaydı. neyse girme ihtimalim yok zaten hanımla aynı kurayı çekme ihtimalim var :)
http://www.youtube.com/watch?v=D1cIfo5oOvE
biraz küfürlü kimin çektigini bilmiyorum ama nerdeyse tüm kalkışlar var.
hakan abi tebrikler ii yürüdün bence :)
1.6 kategorisine bende girsemmi acaba die düşünüom ama senin eşin de gircekse vazgeçeyim ben o araç tehlikeli :D
bizim SX in videosu varmı darkness sanki cekiodunuz :)
:D:D walla abi ben girmeyim yaw siz bi daha gircekseniz :D ciddi ciddi düşünüodum ben walla...
bu arada miniks video çekecektim ama ben çekerken siz gazlamadınız bende bişi yapmayacaklar die kapattım bu sefer bi baktım yan yan geçtiniz yanımdan :D:D
güzel videolar ama kimin geçtigi belli olmuyor yinede teşekkürler..!
Astra hakkında bilgisi olan varmı arabada neler vardı ?
videolar keşke fınısh e doğru olsaymış
bende de bikaç tane video var koyarım buraya akşam eve gidince.
bu arada astra hakkaten bi gsi a göre fazla gidiodu..
kalktığı araba 286 bg lik m3 deil midi ben mi yanlış gördüm??
herkesi tebrik ederim güzel yarıştı nasıl ldu anlayamadım civic in içine camal abi zorla oturtttu beni ben kendi kalksın istiyordum hep olmadı bide frenlerden dolayı slick takamayınca sonuc ortada 2 de 4000rpm altında bile kalksam bi işe yaramadı :D keske slicksleri taksaydık
306 beygir k24 typer 1280+140 kilo :)
xxx beygir b20 civic Eg 800+70~80 kilo :)
sizce eg kasa civic :) 309 beygirmidir? :) AAHHAUHAUHAUHAUHA ne güzel soru demi ?:)
cevap veriyom bence değildir :D
ama 800 kg bi araba da 240 bg bile olsa ii yürür bence..
sizin arabanın ne kdr kuvvetli olduğu lastik yakarak kalkışından belli :)
ben önden çeker bi arabanın pistte lastik yakarak kalktığını ilk defa gördüm kendi adıma :)
erdemin lastikler yalan oldu huasduhasuhasdhuadshu :D:D:D
pistin dışındaki kalabalığı pistin içindede görseydik keske katılım bayagı azdı.ama gusel gundu b20 civiğin otobandada gidişini gördüm fenaaa, sadece dragda deil 4 5 de iyi yuruyo masallahh yalan etti k serilerini.
k serilerine bi alerjiniz var galiba? sadece k değil o kategorideki çoğu aracı geçti güzel yürüyor çünkü hafif
sanamı söyledi baskasından mı duydun
evet bana göre yanlış bir şey söyledin k serilerini YALAN etti dedin sonrada k en güzel motor orası ayrı dedin?
Yoksa ben mi yanlış okudum :beuj:
yani k hem yalan oluyor hem güzel oluyor.:beuj:
Güzel olan bir motor yalan olmaz sürücü KaynakLı hatayla yalan olabilir anca...
1280+140=1420 800+80=880 540kg cik :heyoo::heyoo: günaydın
b20 güzel yürüyor maşlllah :) 309 beygirmi ? bizimki 306 beygirde :)
bnce kaan kaldırmalıydı 50 kilo:)
EŞİT LASTIK ve ağırlıkla daha bi eğlencelı olabilir b20 k24:)
trıbunden cekımı yokmu o kalkısın ya tam anlaşılmamıs bu acıdan:)
ordan gözkmediyse tribunden hiç sanmıyorum gzkceğini duvarların üstünde insnlar ayaktaydı
iyn olay 3 yada 5 te kalkmak deil sadece diorumki fazla tork a sahip keske slick olsaydı frenleri sökseydi sahibide görseydik nasıl kakıyor nasıl kalkmıyor :) neyseee olanla ölene çare bulunmaz ulusala bakmak lazım :) kurallar dahilinde esşit şartlarda
şans da lazım de mi ahahaaha :)