otobanda rollıng vıdeosu hakkında konusmuyoruz serkan:)
taksaydı-cıkarsaydı konusmak mantıksız olur.bıdahakı yarısa gene ızlerız ınsallah bu aracları.
k24 1000 kılo olsaydı 3.vıteste kalkdı artık:D
Printable View
iyn olay 3 yada 5 te kalkmak deil sadece diorumki fazla tork a sahip keske slick olsaydı frenleri sökseydi sahibide görseydik nasıl kakıyor nasıl kalkmıyor :) neyseee olanla ölene çare bulunmaz ulusala bakmak lazım :) kurallar dahilinde esşit şartlarda
şans da lazım de mi ahahaaha :)
http://rapidshare.com/files/10393671...1_ivi.rar.html
tek tek youtubeye koymaya üşendim :D
bendeki videolar bunlardır
iyi seyirler :)
hersey ulusalda bellı olur... b mı? k mı?
A mı diyim B mi diyim ........ C mi diyim D mi diyim
http://youtube.com/watch?v=RVdj7KxqVyw
herkez sacmaladı frendı slıktı, yarışa sokmasaydınız katılmıyıcaktı ozaman ozgun:)) k24 gecıldın gecıldın bıttı. yok ıkıyle kalktı bırle kalktı deyıpde altından kalkmanın anlamı yok kılo hesabı yapmaya baslamısısnız:) ahahaha autodromda eskı kasa cıvıc vardı oda ıkıyle kalkıyodu ama bırıncı oluyodu:) bıdahakıne artık. bız mantarın evosuna koltukları ustunde ıstepnesı ustunde lastıklerı orjınal dort mevsım mıchelın lastıkle kalktı aynı senın gıbı sardı justy one gectı pekı evo tm de slık olsa justy gecıcekmıydı kalkerken tm sarmasa:) bunu dedık orjınal jantıyla gırdı, justy gectı yok efendım baskıdı falan fılan bende dedım evo 6 yazlıga gıdıyomus gıbı fabrıkadan cıktıgı gıbı geldı justy kılosu ve kasası ***** ortadaydı. evoda slıks yoktu 17 lasıkle gırdı. boyle seylerın bahnesı olmaz gecılsın gecıldın bıdahakıne artık gecersın.
si orjınal ağırlıkta k24te orj aırlık onu dıom:)
ıkısındede slıck:)
ulusalde bellı olur durum denıldığı gibi..
yarışı beygiri çok olan değil hafif olan kazandı...
arkadaslar hıckımse bısyı bahne etmıo etmezde. yarıs bu. herkes ızmırın nasıl yarsıtıgını bılıo. bastan almazsan onlemını o gecmıs bu gecmıs muahbbetı ypılmaz. hersey ulusalda bellı olur esıt sartlar altında.
mınıks,
k20 Ek cok uzecek ama onu bılıyoruz ;)
Yarışa zaten eğlencesine girildi kimsenin hırsı falan olmadı garajda ,
başkasının olduysa bilemem tabide biz baya güldük eğlendik hep beraber:)
cemal abide zaten özgün sürsün dedi amaç eğlenceydi özgünü ıkına ıkına otturtuk koltuga:)
Olay şu yarış bitti burda kimse kilo hesabı yapmıyor ama o arabanında yabana atılmıyacak
bi araba oldugunu analtmaya calısıyor.Arada birisi yazmış k serileri yalan oldu falan :)
Yüregir görmesin o msjı :d justy evo muhabbetini bence burda açmaya hiç gerek yok.
Genel olarak en azından slick felan olsaydı direk sahile gezmeye gider gibi kalkılmasaydı
biraz daha eglenceli olurdu deniliyo.Arabada cantalar bile vardı ama eglence sonucta
gecen gecti gecilen gecildi herkese tebrikler.
Kimsenin gecen arabaya bi lafı yok böyle bilinsin lütfen.
b20 ulusala gircek mi bakalım:beuj:
sana katılıyorum ama justy tm resımlerını koymuslardı buraya 2-2.5 boy ondeydı dıye justy kalkınca sonra baskıda sorun cıktı demıslerdı(by oz') bende onu ornek verdım tm sarmsıtı zaten duman dumana burdada ozgunun basına geldı:) o konuyuda tartısmıstık o bakımdan ornek verdım. ben ozaman demsıtım tm standart fabrıka cıkısyla gelmıstı yarısa dıye. burdada aynısı oldu ornek amaclı verdım. zaten eglence zevk alcaksın hırsa gerek yok, bıgun o bıgun baskası gecer. herkezın emegıne saygı duymak lazım. ben goruyorum bu camıyada hep dedıkodu hep bırbırını kotuleme var hıc gerek olmayan seyler.
ben bi ara şöyle gördüm yanlış gördüysem düzeltelim.2.kalkışını eg ile k24 yaptıktan sonra pistin dönüş yolunda roll yaptılar eg yine geçti.araç çok hafif ve harbiden yürüyor.ama pist 400m olsa slickler olsa daha farklı olurdu.zaten izmir pistinin ünü var arabaların yarısı yok fiberden herkez böyle bişey olcagını tahmin etmeliydi.itiraz felan yok ne kadar hafifletirsen okadar iyi
aradakı yarım ton kılo farkı herseye bedel kım ne derse desın....
BRo bana bana konuşma ulusala Gel ozaman :) baanane mahalliden bana hayallerle konuşma justy beni bağlamaz E bağlar istersen gel ulusala resit kendi typerınla :) geçilmek geçilmemek benim hırsım deil senin hırsın nalaşılan bu senin m6 yı typer geçememe olayına gelr gider :) huahuahuauhahuahu NERDE m5 AAAA satmış dimi :) yaa resiyt bana boş konuşma burayıda kirletme :) ulusala girio k24 girersin sende ozaman konuşurus okeymi cnm :) al 2 ye baqim sen hadi :) ben kimseeye bişi demedimki keske aynı kiloda olsa ve sliccksler olsaydı dedim :) neden gocundun senöle ya
ben gerekeiz konuştuğunu sölesemde senin 328 in düyayı geçerdi muhabbetine dönersin uzun uzun yazarsın burda. neyseee sidik yarışına girmeyelim Drag arabaları srun çıkarır çıkarmaz diye bişi yok msupra ile Tm denicekti transferi kırıldı kimse bişi dedimi eyvallah deyip susucaksın ki sen dış kapının dış mandalısın öle atlayı vermişin anlamadı sen nie böle atlar olsun resit Kardeşim :) :)