Bende ciddi şekilde outlander'in yürürünü ve yakıtını merak ediyorum
Printable View
yiğit senin araç bitince bi kapakta biz yapalım mı:D:D:D
maşallah yiğit
Çok teşekkürler
:) kendi halinde tüplü jip işte :P
Öncelikle teşekkür ederim ağabeycim :) Tüpü sizin olan quatro garage 'de taktırdım işçilikten ve kitimden çok memnunum senin subaruya gelecek olursakta önce depoya benzin harici tolien,etilen ıvır zıvır alkolleri eklemekten vazgeçerek lpg ye bir adım yaklaşmış olacağını düşünüyorum ahahahahah :D
Normal kullanımda km'de 200-300 arası bastığında 500-600 lpg'de tabiki benzinde bu değerler 2katının üzerine çıkıyor.
Teşekkürler kanka :) camdan muhabbet edebiliyoruz gazlayınca :P ama Yiğit'in süprizi var oda lvl up :D
Lpg kitini Ankara şaşmaz Quatro Garagede taktırdım ağırlıklı mtm bu tarz araçların kitlerini baya geliştirip değiştirdiler ben bilgi vermeyeyim siteden quatro garage'nin ortağı Gürsel abiyle bağlantı kurarsanız çok daha sağlıklı bilgi alırsınız .
Gürsel abinin profili : http://www.techturkey.com/forum/memb...5-gurcell.html
Arzu ederseniz iletişim numarasıda msj atabilirim.
Teşekkür ederim sanırım İzzet abinin eski aracından bahsediyorsunuz :) Doğrudur o aracıda çok beğeniyorum ama lpg kiti hakkında bilgim yok o hp leri kaldırırmı bilemiyorum.
Bekir abi duymasın :D
Çok teşekkürler
Farkettiysen birşey yazmadım hacım :D Yiğit'in araba bitince bi video daha yaparız diye oda forester buda forester :P :)
allah cezani verecek vf34 degil vf35 var arabanda:)
Bu resmen Tüplü ve Öfkeli olmuş maşallah araç çok iyi ivmeleniyor :)
Maşaallah çok güzel lpg turbo araçlarda sıkıntı olmuyor mu :)
Tamam uzmanlardan cevap bekliyorum :)
ben bu araçtaki aynı specle 100bin km tapagaz gezdim :)