kırmızı olansa eğer canlı gördüm sesini duydum mükemmel maşallah :)
Printable View
kırmızı olansa eğer canlı gördüm sesini duydum mükemmel maşallah :)
mubarek yazsana vıdeo ekleyecem senı beklıyorum senın kı gıbı nassı eklenıyor
Kavga etme yaşını geçtik,
Rakibimize, bizi küçümsemeyip bizle denediği için önce teşekkür ediyoruz. Sonra da tebrik ediyoruz, çünki netice itibarı ile geçildik.
50 Kilometre fazladan yol yaptırdığımız için bizimle gelen herkesten özür dileriz.
İlk Roll tecrübemizdi, Tecrübe kazanımımız oldu. :)
Arı yeten Chiefkadir'e özel olarak teşekkür ediyorum.
http://www.youtube.com/watch?v=Vw2Te...ature=youtu.be
bir adette benden olsun astranın kafa burun onde olduğu
ben geliyorum olum durun artık yeter sıra corsada hahah:D:D:D heryerını kazıdım fazladan sınek ucurmuyorum arabada kılo onemli
GSI gerçekten çok hızlı ama SATILMIŞ USTAnın Saxo yılların deneyimiyle hep biraz daha öne çıkmış bir araba, üstüne de korkunç ağırlık avantajı var, bu durumda denemek bile önemli GSI için, tecrübe edinmek için en doğru tercih sato turbo.
2 araca da maşallah
Haci ali nerde yazmadi kac saattir kesin basina is geldi yoksa yazardi zuhahha
güzel olmuş maşşallah ama turbo biraz geçmi doluyor birde orjinal garret gt3076 mı
Maşallah iki aracada ben astranın 35r ve egzantrikli halini merak ediyorum:)
Maşallah her iki araca da. Astra baya başarılı imiş. Satılmış abinin araç senelerdir bu şekilde gidiyor da denemelerde bulunmadığı için pek bilinmez. 100-200 ü 5-5.3 sn civarında 2 vites atarak ve 195 taban lastikle hem de. Bu arada ağırlık hesabı mantığıyla düşünmeyin. o araç 1.6 lt 900 kg fln ama hafiflik hep iyi demek değildir çünkü araç yere tutunamıyor. Bence astrayı da turbo büyütmek yerine 100-200 nosla devam edin ve tutunmaya yönelik işlemler yapın. Şanzıman dişli oranları ve son dişli oranıyla oynayabiliyorsanız oynayın. Çünkü 35 e geçince tutunmanız daha büyük problem yaratacaktır araç keyifsizleşecektir. Maşallah diyorum her iki araca da :)