arabalar full yerde olmayınca bu dirft göze güzel gelmio sanki :)
Printable View
arabalar full yerde olmayınca bu dirft göze güzel gelmio sanki :)
Bizim eğitimler sona erdi.3 kur yani 3 hafta sonu boyunca eğitim veriyorlar.Sonra antreman.
Yabancı arkadaş Faruk ve Harry.Harry her derse gelmiyor.Arada sırada geliyor.Faruk hep bizimle.Harry kadar olmamız için daha yıllar lazım.
Drift yaparken hızı parkur ve aracın açısı belirliyor.Büyük açı yaparsan daha yavaş ilerliyorsun,arkandaki yetişiyor mesela.Daha iyi olan daha hızlı gidiyor gibi bir durum yok.İyi olanın çizgisi,kullanımındaki yumuşaklık,viraja giriş ve çıkış noktaları değişiyor.
Asfalt çok uygun aslında.Sonuçta otopark.Körfez pistinin deli gibi tutan asfaltında da yaoılabiliyor bu iş.Ama buranın asfaltı temiz ve koyu renk göründüğü için ACAİP
TUTUYORDUR BURA imajı var.Hayır aslında , düzgün bir yol asfaltından farklı değil.
Arabalarını yeni alan 2 arkadaş var ve piste ilk defa kendi araçları ile çıktılar.Normal öğrencilikleri Trtuning in aracı ile geçti.O yüzden onlarda yay yok.Bende çok sert bir coil over var ama esnemesini bekleyemezsiniz drift esnasında.
bu işi boyle yapabilmek için ne yapmam lazim? Cok ciddi soruyorum, bu işi nasıl bu dereceye kadar ogrenebilir kendimi geliştirebilirim?
Antreman ve doğru bir arabayla bunları yapabilrsiniz bikaç teknik var zaten..Olay yuksek sürat birazda direksiyon..mustafa cok başarılı..
de tam olarak ynmda boyle biri bana gostersin be nde onunla birlikteyken onun soyledikleri dogrultusunda deniyim istiyorum..
Drift Academy ye katılacaksın. 3 hafta sonu tüm gün eğitime gideceksin.Eğitmenler sana öğretecek.4. Hafta bu parkuru sende tamamen yanlayarak geçebilirsin eğer süper yeteneksiz değilsen.
Ne kadar çalışırsan o kadar iyisin.
Bide bi 200sx lazım :D
hmm abi onun fiyatları cok ucuk degil mi? Nebiliyim 3 kurun toplam fiyatı 1800 YTLlere falan geliyor. Bana acikcasi biraz fazla geldi. Nebiliyim arac onlardan olmak kosulu ile hadi eyv ama araci ben getirsem, onlarin ne gibi bir giderleri olacakki?
Eğitmen masraflar ve mekan kirası kalıyor onlara.Onların aracı ile alırsan eğitimi günlük 100 ytl benzinden de yırtıyorsun.İlk kurdan sonra veridiğin paranın her kuruşuna deydiğini görürsün.Sokakta 3 yılda öğrenemeyeceğini orda 3 kur da öğreniyorsun.
Çok başarılı bir Foto-video çalışması :)
http://www.youtube.com/watch?v=UUofyKFrgMw
Birdahaki kur nezmn başlıyor peki? Bir de bu fiyat işi için kiminle konuşabilirim? :D
http://www.driftist.com/ Bilgiliyi burdan alabilirsin.
51 ad foto dan oluşan bir video :
http://www.youtube.com/watch?v=fy7p_r1jdO0
güzel videolar :)
birgün bende işallah :D
mustafa erkan muffy ve bmw kullanan arkadaş tebrikler çok iyisiniz (biraz da moral bozucu :D ) :icon_tup: