herşey ortada geçemez diye birşey yok geçmiş işte siz neyin davasını güdüyosunuz hala
Printable View
herşey ortada geçemez diye birşey yok geçmiş işte siz neyin davasını güdüyosunuz hala
Osman abi eski opelcilerdendir .D noktayi koymus :D
Gecen lexli chipli bir gsi surdum 2 yi 300 metrede bitiremedi onun gibi kotu bir gsi buda galiba
ya neyin noktası konmuş Allah aşkına çocukmusun ya, adam geçmiş bir sürü adam 206 fazla yürüyo demiş sonra biri çıkıo geçemez dio nokta konuyo
alın buda akşam 206 RC ile 206 Gtı denemesi ;)
http://www.techturkey.com/forum/vide...zy-206-rc.html
kesin gs 206 nın gsi ıle denemesını bende ıstıyorum vıdoeları merakla beklıyorum :)
bende denenecek akşama kısmetse yanınızda olucam arkadaşlar kadirdeki gsi lar benim sayılır
Maşallah deneyen araçlara, gtı beni şaşırttı..
vay be zz 206 gsi da gecmiş ozamanlar :D cok seviyodum bu 206 yı suanda nerde acaba ? en son corludaydı.
sanırım 206 gti da cıger var masallah :)
Stoklarin icinde en hizlisi zz tabikide masallah
Filtre -egoz-yazılım-lexmaul emme manifoldu var diyorsun ve filtre egzoslu araçla bu şekilde gidebiliyorsun sonrada bu gsi sağlıklı diyebiliyorsun. :)
Ohooo bu video ilk olan video bundan sonra daha bi dunya video var.
Forumda aratirsan zz 206 gti die izleyebilrsin daha sasirtici olan seyler mevcut :D
Hee şöle bisey stock olmadigina inanmayan cok kisi vardi senin gibi kurcaladi geldi bakti vs.
Fabrika cikis sanziman kisa 1020 kg 138 hp 190 tork 2.0 arac.saglikli gti her zaman sasirtir :icon_tup:
yanlış olmasın 1050kg gti :)
Bu taraflara yolu düşerse zz nin sadece yazılım egzozlu gsi'mız var :)
vay kadir sen gsi ile fena sürersin. denemeleri merakla bekliyorum.
benim GTR 2014 e sıkı giriş yapacak her türlü araçlar ile sıkı deneme yapacagım.
zz nin sahibi denemek isterse deneme yaparız.
ZZ bizde şuanda.kış uykusuna yattı.kışın kullanılmıyor kötü havalarda.Havalar düzeldiği gibi yeni sezon başlarında da tekrar çıkıp denemelere kaldığı yerden devam edecektir.:icon_tup: :)