yaşlandın senn yaslandın :D
Printable View
Aynen abi senle denemek ayrı keyif, geçmek geçilme mevzusu yok zaten. birbirimize baka baka arabalarımızın setuplarını düzelttik yaptık. deneye deneye eksiklerimizi görüyoruz.
Benimde aracım sağlıklı ve gitmesi gerektiği gibi gidiyormuş, bu setupta hatta biraz daha iyiymiş bile. Ancak eksiklerim yani eklemem gerekenler varmış bütün camiadaki gerçekten 106 saxo bilen kişiler daha setupa ekleme yapıpta alamadığım 7-8 boydan bahsetti. zamanla onlarıda halledeceğim. Sağolsunlar gerek telefonla gerek netten destek verdiler. Söylenenler o kadar basit bolt on şeylerki artık yapması ve hızlanması farz oldu :) Allah kısmet ederse inşallah.
Abi bana anlatılanları duysan sende şaşırırsın, anlatanlar 106 ların saxoların kitabını yazmış adamlar olmazsa benide kimse inandıramazdı :D:D:D
hatta dedikleri ile ilgili before ve after videolarıda izleyince bende ayrı şok oldum :) denk gelince detaylı sohbet ederiz. :icon_tup:
EH te çok hızlansın, bol bol deneriz nasip olursa. :)
Hızlandığımı görmek benide çok sevindiriyor tabiki, iyi dileğin için teşekkür ederim. ben filtre egzosken senden yediğim 5-6-7 boyu zaten unutamam:D:D:D Avatar ve nickten dolayı fark edildiği gibi ve beni az çok tanıdığınız gibi fanatik hondacı olduğumu zaten biliyorsunuz ama crx in, D16 nin o kadar iyi gitmesi beni ayrıca gururlandırmıştı. :icon_tup:
maşallah Si'a..
Serdar basınç açtığın zaman h22 ile deneyelim bi, güzel keyifli deneme olur gibi geliyo:D
Keske o aksam pr ve eh de ciksaydi atasehire biz giderken guzel denemeler olurdu biz gittikten sonra cikmislar karsilasamadik temde yoksa guzel denemeler olacakti temde musaitti
Maşallah çok iyi yürüyor kazasız cezasız sürüşler.
[QUOTE=Beterino;6355564]Bizi misafir olarak görmüyon abii yani bişey demiyorummm;)
Ya birkayim sen yabanci degilsin:)
Alirim ben senin gonlunu:)
serdar maşallah canım ben de bi tane çarçurlu ama sohc yetiştiriyorum rodajı bitsin bakıcaz tadına bu arada azcık basınç yüksettiğinde alacağın keyfi düşünemiyorum yağmurlar başlıyo yavaştan bi LDS bakmaya başla kendine :) sarmayan alt devirden öne atlayan bi si ın tadını hiçbir şey vermez si d16a9a yapılacak en güzel şeyi yaptın bence
Güzel denemeler olmuş.İbiza GT hem gidişiyle hem görüntüsüyle gerçekden çok güzel ;) , maşallah tüm araçlara.
maşallah egzozsuz sc sesi nasıl acaba merak ettim :)
maşallah her iki aracada.
Maşallah süperçarçura :D Çok işe yaramış belli :)
teşekkürler arkadaşlar baya işe yaradı dahada yarayacak :D
maşallah harcadığınız emeğe değmiş, allah nazardan korusun :)