tam Türkiye yollarina uygun test
So testet VW ! - YouTube
tam Türkiye yollarina uygun test
So testet VW ! - YouTube
Abı bu konu yanılmıyorsam bıkere daha tartısılmıstı bı kac yerde kusurlarını bulmuslardı hatta arkadaslar![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
Bitek VW değil...
Bütün otomobil üreticileri piyasaya çıkaracağı otomobillere bu testleri yaparlar. Hatta kapalı odalarda yapılan ses, ısı vs gibi birçok test daha var.
Daha konuyu açarken bu klibin olucağını %99 tahmin etimşdim![]()
bu testi yapmayan firma yok bunun opelide var youtubeda chrsylerıda var hyundai side var forduda var bir tek vw yapmıyor.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Bu testler çarpışma yada sürücü, yolcu güvenlik testleri değil...
Ağılıklı yürüyen aksam sağlamlık ve montaj kontrol testleri...
Test araçlarında airbag sistemi iptal olabilir belki de airbagler hiç takılmamıştır. Çünkü aynı araç defalarca benzer testlerden geçiyor. Başka başka alanlarda kullanılıyor. Test esnasında sürücünün suratına patlayan ve aracı kullanılmaz hale getiren bir airbag tabiki istenmeyecektir.
ben bu testin bir opel corsa ile olanını birde hyundai i30 ile olanını izlemişdim bundan beterdi.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
dur bakıyım bulurum şimdi
hayir herhangi bir resmi yazi aradim video icin ama bulamadim.
tabii ki her türlü araclari test ediyorlar,merak ettigim bu resmi test miydi?
mesela asagida eminim mercedesin test pisti oldugundan cünkü biliyorum,
dönülen viraj resimde ki meshur viraj.
![]()
opel test pisti dudenhofen
audi schwaig
gm michigan
ford michigan
honda takasu
honda motegi
hyundai ulsan
toyota schibetsu-city
michelin in templin
daimler sturtgat
![]()
phorsche nardo
phorsche weissach
phorsche leipzig
vw ehra-lessien
continental contidom hannover
michelin clermont ferrand
gm millbrook
gm china
gm australien
gm arizona
gm brasilien
chrysler arizona
ford arizona
hyundai california city
bmw ascheim
![]()
baska markaların videoları var demissin varsa onları paylassanıziyi gidiyor
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
şu testin adını bilsem tıkır tıkır hepsini koyucam50 tane klip izledimde testin adını bulamıyorum
Bu işin piri almanya avrupa amerika markalarının hepside almayanda yapıyor bu tip testleri bildiğim kadarı ile opel opc test alanıda içlerinde en iyisi..
opel dudenheim test pisti okudugum kadari ile en modern test alani imis.
arama kriterleri ingilizce mi?
almanca asagidakiler cikiyor ama bunlar test degil, sürücü antrenmanlari.
Opel OPC training Dudenhofen - Manuel Reuter - YouTube
OPC Training Opel Dudenhofen - YouTube
birde pist calismalari
bu fifth geardaki opel corsa testi
bir yolda giderken hayvana çarpma testi var ikincide mıcır testi var 6 dakkadan sonra başlıyor..
o program aslında komple bu tür testler üstüne yapılmış bir programdı zaten aklıma ordan geldiprogramı arattımda bir şeyler çıkdı
youtube daki derleme olduğu için en ilginç sahneleri koymuşlar testin tam adını bilsem bütün markalarınkini çıkartırız.
Fifth gear's best bits (1) - YouTube
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)