Aren güzel.izlettiğin videolar sanırım.
Printable View
Aren güzel.izlettiğin videolar sanırım.
Sagol kankam hadi artik senin arabaya baslayalim yeter cok bekledik :D
kanka aynı dertten muzdarıpız ıkımızde iş ve güç desem anlarmısın mısralarımda:D:D:D[/QUOTE]
Net anliyorum kanka is olsunda gerisi bos :D
Tesekkurler
Etvallah bro :D
Kanka iyi kotu gidiliyoda iyi kotu durulmuyo frenlerden memnunum ya duruyoruz simdilik :D
Aynen kanka kekutilerle AYN de otururken izlediklerimiz :D
maşşallah mini baya güzel gitmiş.
Maşallah Aren, mını hızlandı mı s2k denemelerınden sonra, aynı mı yoksa?
Çok tesekkurler su an icin beni tatmin ediyo :D
Tesekkurler abi S2K lar ile denedgimden hizli abi iyiki forgetledim arabayi aklmda kalan son 2 sey var onlari da yapip denemelere cikip mini ile roll defterini kapaticam gunluk biniyorum daha keyifli :D
Mını şaka yapmış :D maşallah parmakla gösterilecek mini ;)
kekutiye buyuk ayıp ettin halının üzerinde ne işin var o odada neler oldu bu soruları kendine devamlı soruyor.
masallah aren durusu gıdısı heryonu on numara sahıbı 11 numara masallah
Maşallah iki aracada, EMG yine formunda Aren abi :)
maşallah mini haşin gidiyomus :)
Masallah cilgin emg'ye :D
Aren saka misin kanka, manyak misin nesin aksam aksam ne hale soktun bizi:D
olm arabanın içine cin kaçmış gibi gidio o ne nan. Cin çıkarma ayinleri yapmak lazım tonikle.
maşallah çok iyi ya :)
Kankam maşşallah EMG ye hersey gonlunce olsun
aren biraz basınc açimde zevkine 2 m45 i kosturalım :D
kocaman maşallah
Kanka M3 sadece kondisyonlu ustunde headrs var sadece egzost olmadan kat iptal etmeden fiktre yazilim olmadan bu kadar stock M3 icin TB baya iddali zaten baska denedigim S2k lar ile mukayese edersen M3 unde hizli oldugu belli:D
Hahaha Alper abi artik cikarmiyorum arabayi 4 senelik kiz arkadasimi kandirabilirsem evlenicem audi avant bisey alip cekilicem :D
sagol kanka :D
dun aklimi almi olsanda seni cok seviyorum kanka aklim cikti varya duran arabaya yaziliyoduk hahahha
Kanka ben deneme islerine bir sure ara verdim su an dolu dizgin is ve kiz arkadasma yoneldim light takiliyorum zor bi donemdeyiz:D
daha yenimi cikti bu videolar gunyuzune
ben prömeyirinde izlemistim :D