[QUOTE=Arenimo;6349331]Evallah kankam yoksun gelmiyosun maslaga
Kanka geliyorum ama İskender abinin ordayim hep ama gelirim AYN ye tekrar maşallah EMG Ye
Printable View
[QUOTE=Arenimo;6349331]Evallah kankam yoksun gelmiyosun maslaga
Kanka geliyorum ama İskender abinin ordayim hep ama gelirim AYN ye tekrar maşallah EMG Ye
maşallah knka bekledigimden daha iyi bir sonuç
Maşallah.Cumartesi maslaktan levent yönüne doğru gazlıyodunuz :D
Abi cok tesekkurler :D
Normalde go pro ile cekiyorum ama spontane bir geceydi :D
[QUOTE=otimli;6349585]Haberleselim kanka arayi acmayalim ayn deyiz yada islenderdeyiz cuma akdam ordaydik:D
Kankam sana dedim anlatamadim:D
Dogrudur sanayiden kanyona gazliyodum baya bi acelem vardi o gun baya kosusturmacali gecti apaci modu acmistim yetismek icin :D
masallah cooper candır
maşallah emg çok iyi gitmiş :)
yaw maşallah nasıl gidiyor EMG cooper öyle allah kaza bela vermesin kardeşim.çok begendim ya maşallah :) :)
maşallah araçlara ama emg çok güzel gitmiş elinize sağlık
maşallah emg cooper a bakış açımı değiştirdi :)
Sana bise olmaz kekutim takma kafani dunya malina :D
Hep soylerim benle dalga gecer bizim cocuklar :D
Tesekkurler :D
Çok tesekkurler en onmlisi bu zaten kazasiz belasiz :D
Teşekkur ederim :D
Benimde 2. Minim beni bile sasirtti :D hic bu kadar hizlanicagimizi beklemiyodum
Bı aksam topla su cooperlari da görelim senin canavarı canlı canlı makara kukara yaparız gerçi anca cam carlik yaparsın herhalde bize :) hahahahahha yine s2k videoları bekliyorum
maşallah emg güzel yürümüş
küçük arabalar can yakıyo baa:))
Beklenen video gelmis kanka masallah :D
maşallah EMG'ye.aren rollde deneyip geçmeyi hedeflediğin bi araba varmı merak ettim? çıta bayagı bi yukseldi.bide şuan tahmini kaç bg de senın EMG?
Maşallah kardeşim abısı :D
Var abi ama islatabilicez insallah az kaldi stresli bi donem:D
Maşallah arencim araba güzel olmuş.Emg yine gergin :)
arencim tebrikler, m3 durumunu bilmem ama araban her gecen gün can yakmaya devam ediyor:)
Teşekkür ederim Yasin çok şükür sorun açmıyo açmasında başka bişey istemiyorum :D
yemi atıcan gelicek kemuti sonra saplican hahaha bu ara nedendir bilmem arabası güzel yürüyo valla :D gizli spec lerle geliyo valla bana saplicakmış hahahah
Emg' ye kocaman maşallah , kazasız belasız..
EMG kırmış zincirlerini :D
maşallah aren, EMG gergin :)
Aren maşallah.
Bu video ne zaman cekildi net olarak hatırlıyormusun
Tesekkurler:D
Kirdik kanka cok sukur:D
Biliyosun abi agar gergin haha:D
Hatirliyorum tum bakimlari yaglari suyu lastigi degistikten sonra sanayi cikisi denedik