maşallah bizdede bunun 2006 model 1.3 cdtisi var o bile çok tatminkar gidiş olarak
Printable View
maşallah bizdede bunun 2006 model 1.3 cdtisi var o bile çok tatminkar gidiş olarak
maşallah güzel gidiyor vites kolunda sağlammış..adanaya yolunuz düşerse benim fındıkla bir denemek isterim aracınızı...
1.4 oalrak mı hızlı yoksa corsa olarak mı ? maşallah vitesler harika geçmiş allah akza bela vermesın
araç guzel hızlanıyor maşallah da vitese tekme mi atıyorsun sen öyle napıyorsun :)
Maaşallah aracınız güzel devirleniyor. Bizim bi arkadaşımızında birazcık kurcalanmış corsası vardı.
Corsa B 960 kg + 2 kişi videosuda bu
corsa 1.4 16v 0-100 - Car Videos on StreetFire
Fikir olması açısından koydum videoyu.
vites koluna sağlık :)
kocaman maşallah:)
Kardeşim seb gelde denemsi sorun değil ;) burda bir d4d yazılımlıyla denemiştim bu halde sonucu söylemiyim :D
Ewet sağolun kit alacağız ama stock olanda da port var aradaki farka değer mi bakacağız sağolun:icon_tup:
Teşekkürler sağolun :icon_tup:
Stock haliyle video çekmemeiştik ama farkı çok gerçekten . tekken de videolar eklerim ya da roll vs farkı görebiliriz belki.
Sezayinin ellerine sağlıkk gerçekten
Çok teşekkür ederim sağolun inşallah hepimize:icon_tup:
Çok teşekkür ederim sağolun inşallah hepimize:icon_tup:
Teşekkürler , bu bayağı farklı oldu :p
Teşekkür ederim sağolun pilotajda Sezai vardı o sırada,Tabii ki denk gelirsek denemek isteriz :icon_tup:
1.4 n/a corsalar arasında en iyisi dedim:icon_tup: speclerimiz yazdığım gibidir.Ama antalyadaki en iyi n/a yürüyen 1.4 bizimkidirr,genel olarak TR bazında ise yapılan diğer1.4 n/a araçları bilmediğimiz için birşey söyleyemem fakat denemek istiyen olursa seve seve deneriz.
Cevabı yukarıda :icon_tup:
Teşekkürler sağolun :icon_tup:pilotajda Sezai vardı o sırada ,video çekmeyecektyik araç yük doluydu gerçekten eşyalarla ama çekelim dedim öyle sponten:cool: eksikliklerden sonra daha da hızlanacak inşallah.
Çok güzelmiş denemek isterdik maşallah.
Teşekkürler sağolun :icon_tup: pilotajda Sezai vardı o sırada amagenelde bu traz vitesler atmaya çalışıyoruz:) subap çaka çaka öğreniyoruzz :D
Maşallah, kazasız belasız..
maşallah pampa şarjlı matkap gibi :)) bu arada vitesler çok iyi
kardeş vitesi debriyajsız falanmı değiştiriyon çat çut o ne ses yahu:)
bu arada gayet başarılı..
erayım maşallah aracına baskıyı değiştiremde benim haplıyla deniyek bi hacimsizler olarak :D
Maşallah araba çok ağır sanırım bu kadar yapılan şeye göre biraz yavaş gibi geldi ama kusura bakma bu benim fikrim bi de boş çekmeliisin bence :)
herkese teşekkürler eray maşallah aracına ınsallah daha ıyı olacak yavas yavas
maşallah ama söyliim o kol fazla dayanmaz. O kadar uzun vitesi o şekilde değiştirmeye devam edersen seçici kollar uzama yapar. Yerinde olsam bi short shift falan yaptırırdım tornacıda.
insallah antalyaya yolumuz duserse seve seve