Aren yok artık amk haplı mini :D
Maşallah :)
Printable View
Aren yok artık amk haplı mini :D
Maşallah :)
Kazasız belasız cezasız arenım 10 numara 5 yıldız olmuş yıne :)
Harrrrst yapiodu olum bizim araba :)
:D abi öylede 0.8 bassa bile hızlıdır dedim adam hızlı abi emeğine saygım var :D
Macunum çok sağol kazasız belasız olsun bana yeter :D
Çok sağol zımba teli formumuzu korumaya çalışıyoruz :D
Canberkin üzerinde GT28 ayarında turbo var oem turbo yani mivec ile birlikte zımba gibi geliyo şu an 2.2 basıyodu ama canberk beni geçer diye düşünüyorum egzantrik falanda var Canberik in arbasına bndim roket gibi :D
Adamsın kanka o gece takım arkadaşım bi V10 içimden geçti hahaha
e tabiki abi zaten videolarda basınçlar başlarında yazılı :D turbo arabalar ile baş edilmeeeez baktı geçiliyo evc den hemen B kanalı 2 bar uzaya yolculuk :D
emg süper gidio ama evo da berbat ötesi gidio..
1.1 barda 30r duzgun ayarla egzntrıksız bile 400hp civarı cıkarır bu arac yanılmıosam max 350hp gıbı gıdıo:)o bile zor hatta..
arac eskı 61 plakalı carbon kaputlu araba zate eskiden beri sıkıntıları vardı
:D keşke bu arkadaşa birşey yedirip içirmeseydik diyorum hep mini için haha:D sağol kankam
Nihat sağol kankam hadi bir gün istanbula gelde bi yüz yüze tanışalım artık :D
Haaaarst externaldan :D
gecenin nişantaşı sarayda başladığı an çok komikti evo nun ön tamponu yakarım dedim can EMG yi komple yakıcam dedi yanlış anladı yine olmadı yine olmadı haha
Ulan bu arabayıda geçersen mini alıcam dedi
adam sözunu tuttu Mini aldı :D R56 king olucak başladı yüklemeye
aren araban the fastest cooper ever:))
laf yok zate ona sadece evo için konustum ben
tekrr maşallah,ayar tutmuş fazla elleşme derim:)
Maşallah aren...
Abi tekrar çok teşekkür ederim :D yani ufak tefek iyileştirilmeler yapılıcak gözüme hoş gelmeyen yerler var filtre mesela gibi borular falan ama işte artık yoruldum bir süre garajda dursun istyorum clio var onla takılıyorum bu ara :D
Çok teşekkür ederim Cüneyt abim :D
şaka mı ? :D
kardeşim maşşalllah allah nazardan saklasın kazasız belasız izlerken keyf aldık başta EMG olmak üzere iki aracada kocaman maşşallah
Gördüğün herşey gerçek kanka:D
Selçuk sağol kankam :D eğlenceli bir gece oldu şu ufak tefek şeyleri halletsem yine ufak tefek koşturucam atımıda bakalım ctesi görüşelim oturup konuşalım özletin kendini kanka:D
Ya olm offf ya :D Hulkinin işleri hep bunlar
Maşallah araçlara , emg mermi gibi :icon_tup:
Maşallah Emg çok iyi yürüyor
uzunda bıle gıdıyo mını cok guzel, evoda max 350 bnce..
Darvin yaşasaydı teorisini emg üzerinden kurardı.