mcsye gercekten masallah kazasız belasız..
bu arada stock evo 9 komple egzos ve yazılım ıle egzantrıklı typerın ıcınden gecıodu:)
bu evo 300 hp anca vardır tahmınımce:)
Printable View
mcsye gercekten masallah kazasız belasız..
bu arada stock evo 9 komple egzos ve yazılım ıle egzantrıklı typerın ıcınden gecıodu:)
bu evo 300 hp anca vardır tahmınımce:)
Neyse Serhat bosver Ozgun su lamdayi ayarlasin seninle cikalim su en hizlu mini muhabbeti ve cok merak edenlerin meragini giderelim valla arabayi bitirdim lamdadan gazlamiyorum 2 gece muhabbet esnasinda ciktik can skintisina lamda cozulmeden basmiyorum ama Ozgun e yalvaric kapisinda yaticam ama ayarlaticam:D
Benim anlamadgim birsey var arkadaslar nacizane
Daha once bu sitede kanatli gecen type R ve S2K lar goruldu Normal karsilandi gecilse type R dendi yada S2k daha ne yapsin dendi S2K gectim inanilmadi kafa burun yok 200 de gaz kesiyosun dendi sustum go pro ile cektim koydum
Yani denedgim araclari hep koydum gecildim tebrik ettim hayir ben bu arabayi hem ginluk hem gazlamalik yaptim emek verdim karsiligini aldim ben tatmin oldum mutluyum roll videolarina bakin artik R53 cooper yok artik ugrasanda 3 4 kisi ancayiz cok mu zor tebrik etmek bu gun emg gecer yari oburu cok mu onemli neler cektim su araba icin ya sizler biliyosunuz herseyi ile sabahladim yilmadim herneyse yinede bi vtec degil , degil mi unutmusum
Ya millet benle dalg gecti arkadaslarim bile sen s2k mi gecmeyi dusunuyosun birak lan deiler tutunsan yeter inanmissin diyenler oldu bak bu gun BS ile YGZ ile ayni kefeye koyup deneyin diyolar bu arabalar ile ayni kefeye sampyonlar ligine cikmak icin ciddi emek verdim ben arkadaslarim AYN auto Ozgun ppr kaan iskender abi peak garage Serdar abi bu isler parayi pulu koyun kenara branslarinda en iyi ustalar ve istedginiz anda birden isiniz yapilmiyo hepsinede hep tesekkur ederim ne kadar etsemde az... Telefondan yaziyorum biraz zor oluyo kusura bakmayin:D
maşallah apar :)
Yine bagladi arabeske :D
Valla m3'u gecicektin tamamda, evoyu hic beklemiyordum :)
Allah arabanin tekerine zeval vermesin kardesim, yakinda Gtr'da gelio onlada deneriz :D
Masallah knkacim kazasiz belasiz insallah emeklerine degmis gercekten knka
Ben bı zamanlar Ygz ile yuruyebilecegine bile ihtimal vermiyoken bence suan tebrik etmek gerek.
arenimo seni çok duygusal gördüm hayırdır bandamı sitemlisin.
Maşallah kardeşim bu videolar o gün gösterdiğin videolar dimi, bide beni ara bi ne yaptın merak ettim,
m5 videosundan sonra bu çok iyi geldi :) maşallah mermi gibi emg
Maşallah güzel gidiyor ?:icon_tup: Araç kaç hp lerde şuan ?
Yok kanka showluk durum soz konusu digil :D senin minicinin kalbinde baska ask var s2000 istyo basina dert alicak :D
Yok be alparslan abi insan abisine sitem eder mi ?
Abi o is telefonda bile olmaz niyetim hafta sonu canlara gelmek olmadi oturur icer dertlesiriz
M5 M3 un kanini yerde brakmadi gelsen bakalim kocum sen dedi emgye sonrasi boyle iste :D
Kac hp inanin bilmiyorum ve hangi dynoya gore bisey soyleyecegim bilmiyorum
iyi bir yuk dynosunda 250 verse iyi ortalama bir dynosa 270 280 arasi verir diye dusunuyorum
maşALLAH araçlar.senin araç son zamanlarda dahada hızlandı ama tabiki evoda genel olarak eksiklik belli ancak yinede bir r53 için çok başarılı.
Kapak yavas yavas oturuyo galiba :hehe:
Masallah kardesim :D
Maşallah İki Aracada EMG Şaka makinası ;)
aren cidden maşallah, sabrın sonu selamet derler ya o hesap :)
Masallah aren :) emg mermi gibi
benden parça alan tüm R53' ler fena yürüyor ne kısmetli adamışım :)
maşallah Aren :)
Sagol kanka artik emg de bi emegin gecsin:D
Eray abim cok tesekkurler :D
Kapak oldu galiba oldu cokta guzel oldu
cok tesekkurler:D
Sabrin sonu gercekten selamet iyi dileklerin icin tesekkur ederim :D
Sagolasin Emir:D
Can varsa satilik birseyler alalim :D
Kanka galiba coiloverda benim arabada:D
Emg adaletli yuruyor. Nazar degmesin maasallah
arenim teşekkürler kardeşim o zaman ben bu videodan şunu çıkartıyorum buda size kapak olsun :)
41 kere maşallah kankacım
Drahte konudaydi yahu :D
maşallah iki aracada keyifli denemeler olmuş :)
maşallah kardesımmm emg gergınn :)
yapanların ellerıne saglık guzel bı sey ortaya cıkmıs
emg cidden fena çok fenaa :D
çip taktır kanka çip çip :D
Cooper muhteşem ya :)
Hakkaten ya o araba hic yurumedi bugune kadar ilginctir, nesi var acaba parcalarda guzel gozukuyor halbuki.
Bu arada EMG'nin setup'ini bulamadim, bi link verinde bakalim merak ettim ne var ne yok diye.
Arenimo'yu da tanimiyorum, attigim mesaji yanlis anladi sanirim, cevap vermek yerine "gecistirme" yapti. Hatirlatma olarak soyluyorum ben birseyin altina baska birsey gizleyerek yazmam ya da konusmam, diyecegim varsa derim zaten o yuzden soylediklerimi lutfen "ne yaziyorsa o" seklinde algilayin.
Ayrica hayirli olsun demek icinde bir dyno'ya cikip egriyi koymak lazim, video'dan bir sonuc cikartamiyorum acikcasi.
ozaman tam emin olmamakla beraber şuan türkiyedeki en hızlılarındansın mini coopers r53 katogorisinden aren maşallah kardeşim benim dahada hızlancak araban yakında gelene gidene sıkarsın artık :D alayına gooo