Sen ne anlarsin evodan arabayi kullandinmida sorun var diyon . Ne ayaksin
Arencim masallah yakinda emg vs red videosuda bekliyorum :))
Printable View
Masallah :) Olsun olsun boyle hizli arabalar olsun her gecemiz dolu gecsin :)) Evida sikinti olsada emg yinede gidiyor oda bi gercek :)
Abi cok tesekkur ederim zaten 400 hp veren bir evo ile yurumek imkansiz :D
Cok tesekkur ederim :D
Hava soguk olunca bizim arabalar ciddi canlaniyo yazin bildgin evde kimse yok:D
Abi mesele degil muhabbet iyiyse saygi varsa basar egleniriz ama abi senin ekurin daha cok YGZ gibi abi :D bi gece sampinlar ligi oturur kura cekeriz hahahaha :D
Cok tesekkur ederim :D
Bora abim cok tesekkur ederim saygilarimla:)
sagol Muratim :D kanka videolar bolumunde E60 M5 herkezin yerine fazlasi ile yardi:D
Tolga abin cok tesekkurler :D ben yerimi bilirim abim RED e saygimiz sonsuz kazasiz belasiz :D
Yasin kanka zaten o seferoglu sen tellioglu araniza girmeye niyetim yok :D filler sevisir çimler ezilir hahahah:D
Serhat kotu bi niyetle yazmamistir zaten ***** cuma gecesiydi bide panpam bis gecmez :D bi onla sanal alemde anlasamiyoruz normalde iyiyiz :D
Aynen kanka maksat eglence olsun sonucta ortada bi emek var sende bende ceremesini cektik simdi geceleri sefasini sureriz :D Allah senide utandirmasin umarim karsiligini alirsin cidden sen S2K da turkiyedeki en ciddi atmo setup ina sahipsin ah bide soksen arabayi :D ( ki yibe atarli bi deneme olsa sokucegine eminim sus dbs gecelerinin hatrina) :D
emg maşallah o.8 - 1.1 yukarı aşağı hiç fark etmemiş hep önde hep önde tekrardan maşallah kazasız belasız bin kardeşim :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
ulan yasin nedir senden çektiğim :) aren muhabbet arıyosan sana 2 sene garantili espiriler yapabilirim sadece yasini anlatsam o gece sabaha kadar güleriz :) bir cumartesi geçicez karşıya şu aralar iddalı bir ibiza cupra hazırlıyoruz carşambaya kısmetse oda hazır olur senle çok deneyecek arabam var ibiza cupra türkiyenin en hızlı revo ibiza cuprası olacak bilgin olsun sana değişik bir deneyim daha olur genelde ibizalar 240 hp civarı oluyor bu araç 260 hp civarı olması bekleniyor
Valla bn @lp2'dan hızlısını görmemiştim ama, hayırlısı olsun sizede..
Eeeeeeeeeev sonuc ben kimunke deniyorum simdi burun cupralar 260 bizimkiler 210 yapabilicek bsioy yyok
Ee peki 210 luk cupralar digerlerinj nasil geciyor beyler birakin bh yalakakiari kendj aarabanizizla geli n bos bks polimik yalmayj hadi !! Salak salak yazmayi emg standart kardesim ne zaman deniyorsunuz ?
Birakin su ydirememezligi soda verim icin rahatlarsiniz abartmayin lutfen
12 yıldır gazlıyorum, EMG ile deneyip hacı olmak istiyorum :D
Vay vay ucan ayu gene ucmus
R53 satınca Evo IX düşünüyordum :) Çok pis vazgeçtim :) Maşşallah