her iki aracada maşallah rs kendini kanıtlamış bi rs zaten takipçisiyiz:) vtec in daha gideri var bence.tebrikler tekrardan:)
Printable View
her iki aracada maşallah rs kendini kanıtlamış bi rs zaten takipçisiyiz:) vtec in daha gideri var bence.tebrikler tekrardan:)
video efsane olmuş :) maşallah Rol e ve White rs e :D
maşallah araclara uleeeeeeennnnnn :D:D
kadir abi niye açtınız ayarı ne güzel kısık kısık esiyordu rs, ne gerek vardı şimdi buna :D şimdi kısık denediğin araçlarla tekrar denemen lazım yoksa rol vtec e haksızlık olur ;)
White Rs'e maşallah.:)
kimsenin bişey açtığı yokki :) indirimde sezon sonu boy vardı gittik aldık kadir abiyle :hahaha:
herkese teşekkürler valla ali izledikçe kopuyorum yaa ne adamsın
keremin ihtiyacı olan biraz daha tork aslında http://a1211.hizliresim.com/13/j/fzn3y.gif
keremede kadır abıye masAllah..:) RS ın kondısyonu gayet ıyı ROL unde sanzıman oranlarında deısıklık orlursa tadından yenmez bence saygılar ankaraya..:icon_tup:
Alayınıza Teşekkürler,sizi seviyore :D:icon_tup:
Diğer maşallah diyen arkadaşlara da teşekkürler ,Allah hepimize kazasız belasız günler nasip etsin hepimizin aracına Maşallah:icon_tup:
Percussionali sanada birkez daha teşekkürler,Allah senin eline diline düşürmesin :D
Ewdekileri uyandirdim bu nasil bisi ya:D ali kanka ben senle denemicem :D
her iki aracada maşşallah vtec e setap ı emeği için ayrı tebrik ederim .
Kadir abi tebrik ederim
Gozumuzun bebegi White RS imiz o bizim :)
Her iki araca da Masallah. Ama Kadir abiye usta soforlugunden, Erkuta da yazilim konusunda ustaligindan dolayi ayrica kocaman tebrikler!
MAşallah araçlara.
Ali mahfettin beni ya :D
güncel :D kerem tatlımız nerde :hahaha:
Çok ıyı olmuş ya maşallah
bu rs bi harika dostumm :D
:hahaha: Keremm seni arıyorum ulenn o tatlı bu garaja gelecek :hahaha:
Neyse öğrenci adamsın üstüne gitmeyek:D Akşam Ramço ile atlayın gelin Best Time şerefine tatlıyı ben alıyorum 8.687:icon_tup:
tatlı var dediler geldikk.... :D