plastik ön kaput bagaj yapıp komple boşalttınızda tekrar deniyelim ...
Printable View
plastik ön kaput bagaj yapıp komple boşalttınızda tekrar deniyelim ...
maaşallah . araç eski sv 550 mi acaba ?
RC'ye maşallah sercan'ın aracı biliyorum yürürü güzel araç ayarları eksik biraz bi daha denerseniz daha iyi olur
106 eski 06 vat 07 satılıklarda da ilanı mevcut
sercan kardeşim sayılır.aklınızdaki her sorunun cevabını sercana sorarak cevaplayabilirim
sercanın forumda üyeliği yoktur bu arada
Aslında bu arkadaşa en güzel cevabı site yönetimi (banned:D) ve Ordudaki saxo su olan arkadaş vermiş...Rc sahibi sercanın arabasını yalan yanlış Speclerle doldurmuş maşallah ve her yorumdada yüceltiyor bu tarz bi aracı geçebildiğini vurgulayarak da kendi egolarını tatmin ediyor:)...Şuda varki secandan bende böylesi bi fark beklemiyordum sanırım ters giden bşeyler var... İnşallah tekrar sağlıklı bi şekilde denenir ve konuya açıklık getirilir...
Herkeze İyi Forumlar....
Richi rich ne alaka o zengin piji sarisin deilmiydi:D bu rc mavi cozemedm yani:D
İki araca da maşallah
merhba arkadaşlar ismim emre,,bende bir 206 RC kullanıcısıyım..muallakta kaldığım birtakım durumlar var,,burada tecrübeli arkadaşların bilgilerinden faydalanmak isterim,,,şuan aracımda bulunanlar,,superchips,düz boru ve orjinal son susturucu,,kat ve orta iptal,,açık hava filtresi,,aracım vw tech de yaptığım ölçümde 195 bg ve 195 tork geldi..yazılım olarak ve son susturucu olarak oldukça farklı görüşler var ve ayrıca cai borusunun dahi önemli olduğu söyleniyor...buradan yazılım olarak ve timing olarak negibi artılar alabilirim arkadaşların yardımını alabilirsem çok sevinirim
Emre hoşgeldin. Aracın orjinal tork değeri 205 nm. Senin aracın 195 hp ve 195 tork vermesi çok tuhaf geldi. Ben VW Tech ölçümlerine çok güvenmiyorum ve birde bu güne kadar Superchips'in adam gibi güç verdiği işe yaradığı 206 RC görmedim. Hangi yakada oturuyorsun hangi aracın sahibisin bilmiyorum ama Paşaoğlu'nun dynoda bir ölçüm yaparsan daha sağlıklı yorumda bulunabiliriz.
Aracınızı ordu merkezde gördüm birkaç kez gerçekten tatlı bir görüntüye sahib ..
sagolun teşekkürler güzel yorumlarınıza eğer tekrar görürseniz durdurun tanışmış oluruz.