Printable View
Alıntı: SDR_07 Nickli Üyeden Alıntı Maşallah dostum nazar değmesin çok güzel yürümüş eyvallah başkan saol
semi insolar noldu la ?
Alıntı: 16EC813 Nickli Üyeden Alıntı semi insolar noldu la ? Silip supurdum skinti yok dayi.oglan formundaydi yine :D
Alıntı: Semii Nickli Üyeden Alıntı Silip supurdum skinti yok dayi.oglan formundaydi yine :D alçak mamçakoglu niye aramadın ,bende iki sıkardım :D
Alıntı: 16EC813 Nickli Üyeden Alıntı alçak mamçakoglu niye aramadın ,bende iki sıkardım :D dayı seni geçerler die korktum :D
Alıntı: Semii Nickli Üyeden Alıntı Silip supurdum skinti yok dayi.oglan formundaydi yine :D ben demiştim :D
Alıntı: SekoLive Nickli Üyeden Alıntı ben demiştim :D seko tek taraftarım sensin zaten brocum :) sağol varool :D
Alıntı: Semii Nickli Üyeden Alıntı dayı seni geçerler die korktum :D yanlız senin makine baya bi sıkıntılı olmuş ya laa ,fenaaa :D
Alıntı: 16EC813 Nickli Üyeden Alıntı yanlız senin makine baya bi sıkıntılı olmuş ya laa ,fenaaa :D ölemi dersin dayı :)
Alıntı: Semii Nickli Üyeden Alıntı ölemi dersin dayı :) dün videoyu işyerinden açamamıştım akşam evde izledim de maşallah güzel olmuş kardeşim :icon_tup:
eyv. dayı :)
maşallah semii kankama gayet başarılı yürüyor
Alıntı: 16EC813 Nickli Üyeden Alıntı alçak mamçakoglu niye aramadın ,bende iki sıkardım :D fg kutusunu sıkarsın sen bea :D :D
Alıntı: Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı fg kutusunu sıkarsın sen bea :D :D ama sen beni tahrik ediyon :D
Alıntı: Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı fg kutusunu sıkarsın sen bea :D :D kanka adam fg kutusuyla tır garajında tost + fg yapıp vtec acıyor hbrin olsun :D
semi ses çıkmıyo lan bu arabalardan eksoz yokmu:D senin rocco maşallah çok kişinin canını yakıyo yakıcakta bu gidişle heralde:D
Alıntı: nissansunnygti Nickli Üyeden Alıntı semi ses çıkmıyo lan bu arabalardan eksoz yokmu:D senin rocco maşallah çok kişinin canını yakıyo yakıcakta bu gidişle heralde:D kanka hacimsiz araç sessiz araç :D eyvallah :)
Alıntı: Semii Nickli Üyeden Alıntı kanka adam fg kutusuyla tır garajında tost + fg yapıp vtec acıyor hbrin olsun :D akşama gel bekliyom :D