arkadaşlar specleri pek bilmiyorm ama hızlanma videosunu paylaşmak istedim gerçekten hızlı
ESMOTOR 4.1 liter 997 Turbo 90-260 acceleration - YouTube
arkadaşlar specleri pek bilmiyorm ama hızlanma videosunu paylaşmak istedim gerçekten hızlı
ESMOTOR 4.1 liter 997 Turbo 90-260 acceleration - YouTube
Geçen şöyle bir videoya denk geldim. Yanılmıyorsam Salih beyin 911 Turbosu. 2.93 sec. diyor ama sitedeki zamanlarda yer almıyor.
Porsche 911 Turbo WORLD RECORD RUN - YouTube
Evet o beyaz olan o araç ama surelerden benimde haberim yoktu eğer yazıldığı gibiyse yeni rekor olsa gerek
Işınlandı sanki![]()
fluence in içindekileri düşündümde![]()
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
Tesekkurler
İstanbulda olsam Drag yuzu gostericektim ama olmadi.
Bu haftada yokum,haftaya teklif gelirse deneme videosu yada uzun hizlanma videosu paylasacagim.
of of arabalardan soğuyorum bu aletleri gorunce![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Merhaba herkese,
Bende yeni konu acmistim farkli bir bolume, henuz onaylanmadigi icin gozukmedi gerci ama, burada zaten hali hazirda varmis, gerek kalmadi
Aracin kadran videosundaki kosu lastik isitma esnasinda cektigim bir video. Altta izlediginiz videodaki kosuda 100-200 2.92 saniye cikardik, su an Porsche icin dunya rekoru. Ayni gece bir kosuda da 200-300 5.6 saniye cikti, GT-R Alpha 12+'in 6.3 saniye de, UGR TT Gallardo'larin 5.9 - 6.0 saniyelerinde kostugunu hesap edersek ciddi bir sure oldugunu dusunuyorum. Benim gorduklerim boyleydi en azindan, su an hizlandilar mi bilmiyorum
Su an setup'ta hic bir sey degismeden arabanin 100-200'u 2.7x saniyelerde kosacagini tahmin ediyorum. Onumuzdeki gunlerde yeni kosular oldugunda paylasirim.
Salih
tebriklerrr dünya rekoru daha söylenecek pek birşey yok sanırım.başarılarınızn devamını diliyorum düşünmesi bile insanı gülümsetiyor. maaşallahh.
Muazzam isler masallah trdan boyle seyler cikmasi
200 300 sureside ayri guzel..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
2.993 GTR'da rekordu sanirim TR'de. İbrahim Bey'in porsche 3.02 civari diye okumustum.. Yanlis hatirliyor olabilirim. SLH'ye ne yaptinizda bu sure cikti 3.xxx lerdeydiniz diye hatirliyorum..![]()
Tebrikler, hakkaten inanilmazsiniz. Allah kaza bela sorun yasatmasin![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)