Bu ARDA bir harika dostum :)
Printable View
saol dogukancım tesekkurler :)
saol abi en son ki aracım bu proje aracı olabılır
tesekkurler kadir abi pist ayrı heyecan atmosferık arac ayrı guzel turbo yaparsam işim daha zor bakalım napıcam :)atmosferık kesmıyor beni
saol enes fotolar için pm atarsın face te varsın zate ordan da bakarım eline sağlık şimdiden
saol knkacım tesekkurler
vites araları bıraz bosluklu ama alıstım abı ben ole ondan yana sorun yasamadım sanki ,lsd kilit yok olsa cok daha iyi olurdu bence de kalkısta yarım boy farketse yeterli zate
Ardacım hayırlı olsun aracın alıştıkça daha da iyilerini yaparsın
Benim fikrim 1 nci viteste 1 saniye daha beklesen herşey cok daha farklı olurmuş
Birde dragda rakibinle ilgilenicegine vitesinle ilgilensen yine başarılı olurdun birader sen niye sagına bakıyosun baksana önüne :)
S2K ya gecilmemen gerekirdi kızdım sana
maşallah mermi :)
Hilmi abi 1 cok tutunca genelde 2 ye girmesi daha sıkıntı oluyor ya oyuzden cok kesıcıde tutmak istemedım
Vıtese soktuktan sonra saga baktm gelip gecıcek mi diye hemen dondum devır saatıne bakp yerınde vites attım ama olmadı saglık olsun
Arabamda bushıng set coılover vs hıc bırsey yok motorda da ekstra yok aracım sokuk degıl bıraz ekstra bıse olsa zate vutes kacrdgm son vıdeoda arabanın gucunden telafi ederdik olsun saglık olsun
sağ sinyali çalışmıyo o yüzden bakıyodur sağa arda:D
maşallah zevkle izledim :icon_tup:
Başkan güle güle kullan. çok güzelmiş si ın
maşallah s2000 le yarışı çok zevkli olmuş
Arkadaki jantların modeli nedir abi ?
O 2 yi kaçırmıycaktın be kanki :) Şaka bi yana pilotajın gerçekten süper o arabanın verebileceği maksimum performansı yansıttın bence kardeşim. canlı izlerkende çok keyif verdi Maşallah..
maşallah kardeşim eğlenceli olmuş:)bu arada hayırlı olsun
saol kardeşim atmosferik tatminkar :)
bilmiyorum kardesım arkadasımdan o gunluk aldım ama cok agır bı janttı jant alıcaksan hafifliğe onem vermenı tavsıye ederım
kanki sezdim kacırcagmı basıma geldi sana verseydim daha iyi vites atardın eminim
:)
Hımm tipi hoşuma gitti de o yüzden sordum.Teşekkür ederim.
maşallah kardeşim pilotajda araçda çok iyiydi ..
maşallah o grupta tek favori olarak görüyodum ama benim düşüncem aşırı patinaja kalıyodun sebebi ise bence aracın kafa yüksek olduğundan dolayı ve amortüsörler aşırı yumuşak oluşundandı bi kalkıştada 3. Viteste benzinden dolayı kestiğini gördüm.
Tebrikler Arda çok iyi kaldırdın aracı daha da iyi olacağına eminim.
maşallah bu gopro larda en cok eg lere yakısıyor:)