Bizim oranın dolmuşları.Sakarya'da bu tip dolmuş şöförleri mevcut maalesef.Köyde traktör kullanan geliyor dolmuş söförü oluyor durum böyle oluyor sonra.Memleketteyken kaldırımdan giden dolmuş gördüm :/
Vurdugu anda icim yandi, ne kadar kotu bir kaza ani, umarim vurdugu kisi hala hayattadir..
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
- İçim gitti yemin ediyorum, ALLAH kimsenin basına vermesin.
#KGdetanirlar
Kanal D haberde görevliydim, bende haberde izledim. Asıl canavar bu ya. Adama vuruyor da uyanıyor yuh.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
YA arkadaş ön taraftaki yolcuda breh anasını hiç mi görmez yuh diyorum ama hiç mi sürücüye bakmaz ? .Kullanana kocaman yuh resmen katillik bu yaptığı ! Özellikle önde isem sürekli göz atarım hal hareketlere ama bu hiç merak etmemiş .
Gökteki Melekler Bizim Şehitler
uyanıkkende kullanamıyorlarki çoğu ruh hastası.içim acıdı resmen
Sakarya Yenihaber - Direksiyon başında uyuyan şoför bisikletliye böyle çarptı! Haberi
haberin detayı
19 yaşında ki biri dolmus nasıl kullanır ? ehliey sınıfı uygun mu ki dicem lakin biz türkiyede yaşıyoruz......
~ Feel The Difference ~
Çok ama çok üzüldüm suçsuz günahsız bisikletini süren adam ne olduğunu fark bile etmemiştir. Arkadaş yasa kanun kural değil ki bu insanların birbirine saygısı güveni yok. Hep kendimizi düşünen bir milletiz. Hep kendi açımızdan bakıyoruz. Adam uyuyo gitmio evine amaan nolacak iki servis atarım ben millet bana dikkat etsin mantığı vardı beyninde kesin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)