Yazilim disinda tamamen stok kar lastikleri ustunde 2 kisi. Yorumlari alalim
Yazilim disinda tamamen stok kar lastikleri ustunde 2 kisi. Yorumlari alalim
açılmıyor..
RACE WERKS
Duzeltim...
bunu benim golfle denemesekmi ömer![]()
RACE WERKS
maşallah hızlama gayet iyi olmuş ama vites geçişlerinde bir sorun mu var çok sert bir ses geliyor bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın.
Honda Eg
Mk 6,5 Fiesta
Mk 7 Fiesta
Kuş Serial 90 Doğan L
Honda Ek
Hızlanma çok güzel. Son hız daha da güzel. Yol tutuş için herhangi bir şey var mı araçta?
banada yavaş gibi geldi. beklentim yüksek belki. 90 lık connectimizde bu şekilde yürüyormaşallah bu arada.
bendede linea 1.6 mj emo. plus var
son hızda rampa mı iniyorsunuz anlık tüketm değerleri çok düşük ayrıca son 10 km yi seri tamamladı
son hıza etki etmemesi normal chip tuningin
0-100 de 2sn ye yakın bir iyileşme olmuş doğrumudur?
dynoda ne verdi araç?
bende km yapmasını bekliyorum chip olayı için yazılımlı araca alışınca tatsız geliyor![]()
masallah aracınıza fakat 2. video da son hız gıderken bayır aşşağı gıdıyorsunuz duzlukte son hız daha farklı olur
Serdarim deneyelim bir gun golfu merak ediyorum.
Vites degistirirken ustumdeki mont efekt yapmis baska bir ses yok aslinda
Son hizi denerken onume arac cikti gaz kestim daha sonra tekrardan tam gaz yaptim. 220 de kaliyor egim olsa biraz daha gidebilir aslinda
Yol tutus olarak tamamen orjinal yay ya da lastik yok. Tahminim 130 bg civari su anda dynoya cikarmadik daha
Eskiye gore hissedilen derecede fark etti ozellikle 1 ve 2. Vitesler canlandi.
Güzel hızlanmış 0 -100 ü 9 -9,5 sn gibi ama son hızı düzlükte bu şekilde olmazdı anlık tüketimden de anlaşılıyor tüketim 2-3 lerde fakat araç hızı düşmüyor? Bariz bayır aşağı bir durum ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)