Printable View
tebrikler semii, Valve'i aldın mı ?
Alıntı: Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı tebrikler semii, Valve'i aldın mı ? yok kanka henüz almadım.sipariş geçtik tolgadan haber bekliyorum :) bugün yarın gelir sanırım
boqu yedin o zmn :D
Alıntı: Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı boqu yedin o zmn :D hayırlısı olsun bakalım :D panpişim madur etmez beni yaaa :D (sanırım)
Alıntı: Semii Nickli Üyeden Alıntı hayırlısı olsun bakalım :D panpişim madur etmez beni yaaa :D (sanırım) gel bi ara İstanbula'da beraber sıkalım yaw :D
Alıntı: Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı gel bi ara İstanbula'da beraber sıkalım yaw :D bro bitsin tam anlamıyla gelicem bende istiyorum :) dv + son küçük bi ayar kaldı :) Ecufast ekibinin bursa turnesini beklicem yada oraya geldigimde yaptırıp direk çıkarız :)
Alıntı: Semii Nickli Üyeden Alıntı bro bitsin tam anlamıyla gelicem bende istiyorum :) dv + son küçük bi ayar kaldı :) Ecufast ekibinin bursa turnesini beklicem yada oraya geldigimde yaptırıp direk çıkarız :) Bende cok eksik varda sknti yok tatli tatli gazlariz :) 1 senedir intercooler alamadim yaw :)
Alıntı: Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Bende cok eksik varda sknti yok tatli tatli gazlariz :) 1 senedir intercooler alamadim yaw :) :) bro dedigin gibi hiç sıkıntı yok.senin gibi adamlarla muabbete bile gelinir onca yol + aren kankamıda unutmıyım onuda aradan çıkarmamlazım (muabbete istinaden :D)
Alıntı: Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Bende cok eksik varda sknti yok tatli tatli gazlariz :) 1 senedir intercooler alamadim yaw :) tabi roccolarla gazla sen :D
Alıntı: Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı tabi roccolarla gazla sen :D 1.4 yazıyor olm arkada ne denicem senle :hahaha: pötürgeli seni :D edit : içinden geçijem tulga :D
Alıntı: Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı 1.4 yazıyor olm arkada ne denicem senle :hahaha: pötürgeli seni :D edit : içinden geçijem tulga :D hızli gec combo yapijam :D