Maşallah iki aracada sonuç normal bence.. f7r vites geçişleri muazzam :)
Printable View
Maşallah iki aracada sonuç normal bence.. f7r vites geçişleri muazzam :)
Araçlara maşallah,RS fena gitmiş.
Benim şimdi bir sorum olucak bütün cliocular konudayken sizce clio rsi alıp f7r makine swaplamak mı daha iyi olur yoksa hiç macera aramadan clio RS f4r alıp güzel güzel uğraşmak mı?
Bende öyle düşünmüştüm bakalım yaza doğru bende aranıza katılabilirim=)
Koyulmusu var satilik:)
RS daha çok açabilir okan kullanırsa :)
f4r makina bir nebze ama f7r makinayi tr de bulmak imkansiza yakin.
Maşşallah araçlara...
Doğru bilinen yanlışlar :)
F7R 147 HP dir.
RS ise 172 HP.
Yani arada 25 hp vardır. Standart araçlar arasında yanılmıyorsam 50kg kadar bir ağırlık farkı var. F7R 1095 kg dır. RS 50 lg kadar daha hafiftir. RS te 15 jant olaydı daha 3. vitesin ortalarında fark çok daha fazla olurdu. Jant lastik önemlidir. Araçlar arasında ağırlık farkı yokmuş görünen o. E yapılan işlemler aynı. F7R 10 hp almışsa RS te 10 hp almıştır belki 1-2 hp fazla çok teknik detaylardan anlamam. RS te 17 jant dahi olsa gene geçerdi f7r yi. Bunun videolarla ispatı mevcut. Sonuç gayet normal. Hatta dediğim gibi rs orjinal jant lastiği ile çıksaydı fark daha da fazla olacaktı.
Sonuç itibariyle amaç stres atmak, muhabbet sohbet yeni insanları tanımak olmalı. Bir insanın kılı etmeyecek teneke parçaları için birbirini kırmaya değmez. Maşallah araçlara. Gönül isterdiki f7r delip geçsin :D
f7r ok 1095kg ( benim ruhsatta 1090 yaziyordu zamaninda) fakat bu f7rda sunroof yok yani fark o kadar degil. Agirliktan ziyade gucler arasinda cok fark var.
F7r li megane clio rs gecebilir. ornekleri mevcut. Fakat chip filtre egzoz ile olacak is degil hepsi o:)