Birisi Basmı istedi ? | Facebook
Bu görüntüye Logan'ın kaporta kaliteside eklenince yılan gibi bir araba çıkmış meydana![]()
Birisi Basmı istedi ? | Facebook
Bu görüntüye Logan'ın kaporta kaliteside eklenince yılan gibi bir araba çıkmış meydana![]()
Video açılmıyor izin yok sanırım.
şöle tipler
---- Abi açsana sesini bak kızlar geçio
---- Olm dur ya (bıyık altı gülmeler)
---- Abi nolur ya aç aç, sarışına bak olmmm (salyalar ağazdan akar)
----tamm la tamm
bam gum bumtıs bumtıs kızlar
---- Ne slk bnlar ya, Apaçiler hıh yaparlar.
Bizimkiler
----- Hahahahaha nası korktu karılar, çok şaşırdılar olm. Yılan gibiyiz olm yılan.
Mission complete, araç sahibi özgüveni tam Dünyayı kurtarmış edaları ile evine gider
![]()
![]()
![]()
![]()
Millet izlemiş telden girdiğim için izleyemiyorum sanrım.ı
Bence gereksiz şekilde olayı başka bir yere çekmişsiniz. Bu işin ticaretini yapan insanlar bu araçları demo aracı olarak yaparlar. Bagaja 1000 lik JBL taktım bide paynır amfi koydum zihniyetiyle yapılan işler değildir bunlar.
Yanlış anlaşılmasın ne yapılan aracı bilirim nede yapan firmayla bir bağlantm vardır fakat bu işler mühendislik ve ciddi hesap kitap gerektiren işlerdir.
Yapılan bir işle dalga geçmeden önce lütfen biraz özen gösterin...
Bende demo olduğunu biliyorum, her satılan malın bir vitrini olur; buda bu malın vitrinin bir parçası,şov. Ama bunu bu kadar satıcısı olmayan kim yapar denilince aklıma gelen ilk zihniyet bu ki böyle insanlar illaki tanımıştırsınız.
Bunu aracına kim yapar denilince cevap bu.
O sistemin elektriğini neyle beslediniz lan ben zamanında 38 cm jbl için bile capasitör taktım anca yetiyodu![]()
bıseyleri geliştirmek için bu aracı yapmaları gayet normal sonuçta bu firma bilindik bi isim taşıyo ben süreklide yaptıklarını takip ediyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)