kanka artık bu sabunlarla dus alırık :D :D
kankacım masallah aracına en esnafından gecmıssın yınee :D
Nasıl bı taktıkmıs la o öle bende öle dıcemm bundan snra :D:D:D
Printable View
Teşekkürler.Aynen öle abi :)
Eyvallah kanka saol :)
size tarif ettigim sabun tahriş etmiyen sabundu.
duş almak için sıradan bi sabun kullansanızda olur kankalar :D
Taktik sahibine sormak lazım brroooo :D
yolum oralara düştügünde denemek tabi isterim ancak tolga kendi aracından bshetmiş orda :) bende dp zaten var şuan :)
arkadaslar sarı saxodan videoyu çeken benim ve debriyajın kaçırdığı falan yok ve her denemede adamın dediği devirde bastı rocco sonuç bu oldu eğer rocconun devrinde basılsaydı 10 15 boy garanti olurdu ve video belli olmayan bi ayrıntı var rocconu açtığı boy farkına araya tır girerdi herkese iyi günler BURSA GARAGE TAYLAN
Bi sanzumanla bu speclerle bi aracin boyle uzun uzun yavas yavas cekirmesi imkansiz otesi bisey ya stock bi saxo sesi dinliyorum 2-3-4 vites bunla ayni :):)
rocco ıyı yurumus maşallah :)
saxo aglıyor resmen vıteslerde debrıyaj problemı var sanırım :S
Kanka abartma :)
Ya yazmiyim diorum ama cidden sacmaliyosunuz.stock bi saxo getir bana araya vilayet sokayim
Sende stock saxo sesini dinle.
Bu arac stock saxoyu bu halde ayirip gider.abartmayin ki bursada bi cok
Araca kok sokturur.bi kac denemesini izledik.
Bence iyi giden bi roccoyla cier206 ini bi denesen :) bak bakalim rocco nssil gidiyor
Bilincsiz yorum yapmayin
Saol baskan.aracda debriyaj skintisi varmis sanirim.ama olmasada gecicegini sanmiyorum :)
Zaten arac sahibi arkadasta bundan bahsetti
Ben goremicem sanirim :D
Hi hiii biliyorum.ben izmir emniyet muduruyum.
Sen benim konumu bastan okudun mu ? Benim bi iddam vs varmi baktin mi ?
Benim burda yaptigim senin gibi konusan arkadasi dubur edip geri yollamakti
Gayette guzel yaptim
Gecerim gecilirim demedim ama o senin gibi iddali konustu ve o gece rahat uyudu :)
İmkansız ise izlediğimiz paintlemi yapılmıs .?
Hayır size dar /bol gelen ne anlamıyorum denemişler geçmişler geçilmişler yok gidemez yok olamaz hangi araba senin yada senin garajından cıktı ki böyle konusuyorsun deneyen araclara saygılar de gec kenara illa muhalefet olucaz anlamıyorum.Ki semih abiyide yüz yüze tanımıyorum 1 kere konusmuslugumuz var oda telden konunun ilk postunu okusan bu fikirlerin değişir bence saxo güvenmiş kendine saplarım demiş ortaya para koymak istemiş sen kalkmış gidemez diyorsun.
Saxo ister sorunlu ister hastalıklı olsun 5 boy saplarım falan dendiyse tartısmaya gerek yoktur sonuc ortada..Allah kaza bela vermesin..
Her zaman şunu demişimdir; önce mütevazilik :)
adam atarını yapmış ,semide görevini nokta :D
Yorum ile kimseye bir şey kanıtlayamazsın ayrıca sidik yarışına da girmeye gerek yok kimseyle. Uzattınız diyorsun ama burda muhalefet olan sensin herkese ayrıca sorunu da çıkaran sensin...
Saxo'nun sahibi debriyaj sıkıntısı olmadığı zamanda durumun değişmeyeceğinden bahsederken, sen bu arabayı sahibinden daha mı iyi tanıyorsun veya hiç scirocco'yu görmeden nasıl bu kadar iddialı konuşabiliyorsun? edep yahu edep...