Maşallah. Maşallah. Bence makinayı riske atmamak adına daha fazla devir çevirmeyin. Timing ile felan gücü biraz erkene almaya bakın.
Printable View
Maşallah. Maşallah. Bence makinayı riske atmamak adına daha fazla devir çevirmeyin. Timing ile felan gücü biraz erkene almaya bakın.
Suayb borozan boyu biraz uzun kaldi gibi onu bi denemek istiyorum :)
maşAllah kadir abim, ilk boluda buluşmada görmüştüm o zaman rodajdaydın biz ss le tıc denerken sen sağdan tıs tıs gidiyodun, güzel bi rs çıkıcak piyasaya diye seviniyodum :) maşAllah öylede oldu gerçekten emeği geçen herkesi tebrik ederim :)
Harika değer elinize sağlık
maşallah kadir abi, allah kazadan beladan korusun...
Bro onları yap tamamda şu gariban atmosferik 1.998cc arabayı ezmemek için yanına erkutu al :D:hahaha:
Gel bro direksiyona geç :)
Teşekkürler abicim :icon_tup:
Sağol kankacım:icon_tup:
Allah razı olsun abim:)
kadir abi maşallah güzel değer allah kaza bela vermsın gercekten gerginn......
Maşallah kadir abi çok güzel değer
[QUOTE=chiefkadir;6447130]Bro onları yap tamamda şu gariban atmosferik 1.998cc arabayı ezmemek için yanına erkutu al :D:hahaha:
abi tamamda amaç araçları görmek 1600+kg bir araç 245 lastik var senin araç ceset spec :hahaha:
hatta kanatı söküyüm de tam olsun :D
maşallah abicim zımba gibi
Kadir abi maşallah ellerinize emeklerinize sağlık :)
sonuç mükemmel :) tekerinize taş değmesin ,
benım jantlarda yakısmıs vıdeoyu yenı ızledım daha
tebrıkller kadır abı helal olsun walla.
Maşallah , değerler çok güzel.
Erhanin da dynosu hayırlı olsun, Ankarada olması güzel.
Bi ara da Astra - Calibrayi olceriz kismetse.
Eyvallah ibo darısı başına:)
Sağol Hilmi,teşekkürler..
Oy oy oy adam kanadıda söküyoo gııız :D Neyse vazgeçtim hepsi takılı olsun Erkut garajda otursun,Doğukan veya Fatih yanına otursun :D
Sağol Onur,biraz daha kascaz gibi :)
Teşekkürler abicim
Senin jantları çaldık Avukatım :hahaha:
Eyvallah ceco geliyoz tanışamıyoz ag :D
Saol Sinan , senle ilk turbo yaptığın zamanlar bi dyno yapmıştık üç kişi çıktık üstüne anca ölçebilmiştik :D