Eren araban kaç kilo kaç hp ? Selçuğun yapacağı arabanın fibere girmeden 850kg ve enaz 190-200 hp olacağını düşün o şekilde kur hayalini :D
Printable View
Bak sonda ne yazmışım abi? :) Gibi:D Selçuk olunca 106 konusunda herşey olabilir:D
Abi şaka bir yana. Arabamı ne dynoya çıkardım nede kantara..
Şahsi fikrim güç olarak 190 civarındayım.. Kg desen 850 olmasada çokta ağır değilim.
Maksat muhabbet olsun arabaların ciğerleri temizlensin hepsi o:)
Araclara maasallah clio mermiye kafa atar gibi gidiyo ve clio rs deler :)
Selcuk sozunu tut. Cik er meydanina. Sana kisa metraj film yapayim:)
Hahahahaha
O gün ille kanırtacaksın beni pampa :D
Abi bu F7R ları bir ara bende araştırmıştım
Kesinlikle clio rs lerin motorundan modifiye yapımı ve verimi anlamında üstün
Bunun örneklerini yurt dışında defalarca rastladım
Çok gariptir özellikle sadece güzel yazılım ve header ikilemesinden +-20hp ortalama alabiliyorlar şaka gibi ama gerçek :)
Filtre eksoztla port polishle desteklenmiş ayrıca direksiyon ve klima iptali gerçekleştirilmiş
Motorun belindeki komple yük kaldırılmış
Evvelki haliylen 180 hp veriyordu güzel bir dynoda
O şekilde denediğimizde yan yanaydık yer yer geçiyordu bile beni :)
Kadir abi 175 hp degeri vw tech in dynosunda klima h.d. faal iken (megane zamani) aldik. O zamandan farkli olarak tuylenmis aem dry flow gitti hks mantar geldi, klima ve h.d. gitti, v kayisida otomatikman kisalldi (%60 kadar)
Selcuk'un yurtdisi arastirmalarinda:D stock rs bu islemle 12 hp vermis.
Cikariz dynoya olur biter:) 190 degil 180 olsun bizim olsun:)
Selcul pabucu yarim cik disariya oynayalim:D
istanbula ayak bastım clio yu almaya gidiyorum mıncıklama zamanı :) filtreyi adam etme işlemi saat 13.30 itibariyle başlıyor :) sıcak havaya son wilvımsta :D
Maşallah araçlara.
Güzel insanlar yollara düşmüş bayadır nette pek takılamıyorum f7r yi satınca uzak kaldım bu işlerden :) Ayaklarınıza arabalarınıza sağlık özledim muhabbetlerinizi hem Eren'imin hem de Umut abimin :)