iki aracada maşallah...
Printable View
iki aracada maşallah...
[QUOTE=EREN34;6447460]İyi mal iyi para. kiy parana. kefenin cebi yok:) stock saxo tam benlik:D Demir abi nin eski araci isime gelirdi. Fakat sen fakirsin:D
Demir abiden aldigim gibi sadece 20.000 km yaptim, gezen adamim ama kopruden ote degil full trakya :D:D:D:D kgs iptal oluomus bi ara karsiya gelirim o kgs yide bitirmis olurum :D
ıkı aracada masallahhh. eren gürkanın anlattıgındanda kondisyonluymus:D devamını bekliyoruz...
Eyvallah:) Seninde ozune donmeni bekliyoruz:)
araba trafik gormedi yorulmadi sekli yapma lan bana:D Parani cebine koy gel:)
Su sira bir yere kimildayamamda aklimada soktun yani abi:)
He icinde icinde:D Ordan isikla cik bir yardim mardim yok sorf hava spor gazetesi:D
Ben diyordum istisnalar haric gti vti vts vs hafif kacar bana diye. Millet Hayal goruyorum saniyordu:)
Gurkan heyecanlaniyor:) adam akilli gazlamad
bile onunla.
Eren bu cliosportwe Selçukla bi deneyin laaa , adam giderli kardeşim 5 te kesici tapagaz gidiyo :D
selçuğuma laf yok her zaman giderlidir o :D
vuuu konu uçmuş :)
clio çok iyi yürümüş maşallah :)
etmeyin agalar selçuğa gider yapmayın pişman olursunuz :)
Videolar çok seksi olmuş
Williams gene beni şaşırtmadı
Direk aracı kullandıgım için biliyorum o gaz tepkisinin nasıl hayvani olduğunu :D
Eren canım arkadaşım pampama tebrikler
Umut abiylen Pazar günü beraberdik arabaları sadece yan yana koyduk hepsi bu rollingten olabildiğince kaçıyorum :D
Birde aynen klasik geçebilceğim bir araba varsa direk salça olurum ona
Alican bu aralar çakal style lafını eksik etmiyor ne çakallığımı gördün laa doğal insan gibiyim :D
Konu direk Selçuk endeksli olmuş :) masallah araçlara.
Ummadik tas bas yarar diyorum gene. Fakat bu sefer iddiali olaraktan:p :D
Sagol canikom. Gs nin masallahi var. Onden kosabilir diye dusunmedim degil Hele k rc videosundan sonra:) Aklima Ev rc denemelerim geldi ve karamsarlik cokmustu:D
Sana salcali arkadan basmali onden gitmeli video cekecegim ama daha zamani var. Bir iki rutus lazim:)
Oglum foto cektirecekseb symbol al tuple 2 rs camurlukla tampon tak bitsin gitsin:)
Ben varsam direk ona kayar:)
Bir gece ansizin gittim roll yaptik. İcinden "nereden geldi bu adam" dedi:D
Sonra denklesemedik vs derken megane pert oldu rovans olmadi icinde patladi:D
Sonra Williamsin topal hallerine(ilk gunleri bir ton eksik var) kaldirdi. Sabret dedim tarih verdim ama gelmedi:)
Arabasini okudu ufledi simdi. Hazirdi kendince. Gs videosunu gordu kafasi gene karisti:)
Abi rollingi bırakalım
Haftaya Pazar Gökhanlarda Mangal yakıcaz dimi ondan haber et sen
Bu Eren gelmesin ama :D
Pampa açıkcası sizin gibi kanım kaynamıyor artık :D
Salçalı strexli önlü arkalı basmalı bırakmalı mpeg vivid formatında
O ince ayarını bitir
Ben zaten bu hafta büyük olasılık çıkar veri alırım artık
O veriylen döverim senide :D
Selcuk sus bakiim burda buyuklerin konusuyor:)
Selcuk'un arabanin son durumu detayli biliyorum. Ona ragmen giderim var ona:) onunla denerken eksiksiz olur araba
araçlara maşallah gs 206 gti umut abi senden korkulur senle denememmm :D
eren kardeşim baya bi güzel olmus aracın gercekten maşallah ugrastın ettın güzel bişey cıkmış ortaya kazasız belasız
ulenn özledim 3 korna yapmayı beeee :(
Selçuk içinden geçecez kardeşim senin :D :D :D
[QUOTE=EREN34;6449729]Senin atarli konularini, konulu videolarini ozledik:D
Ne zaman gorecegiz ev rc yi gecelerde??
az kaldı eren rodaj bitti cok şükür artık atarlanma zamanı seni istoreeeee:D:D
ibo sana özel spec yapıcam olm :)