ölçen memur tayin ister. :D
Printable View
ben yaparım getirin :D
Tunele girerken isinlandi sandim :))
ölüme yolculuk .
Tabutta Rövaşata sanırım :D
acısız ölüm direk net bir şekilde ahirete intikal. :D
Hehehe :D yorumları okudum, size katılıyordum taki kı*ım seleye değene kadar :D
Eskaza bir kez 600 cc kullanmak gibi bir gaflette bulundum, bunda adrenalin tavansa 1000 cc de ne olur diye düşünmeden edemedim. Hiç tecrübesi olmayan biri olarak gidip Cbr 250 R aldım, peşinden Honda güvenli sürüş eğitimi 1i aldım yaza doğruda 2. seviyeyi alıcam. Bir sonraki sezonda 3. eğitimle birlikte 600 RR istiyorum nasip olursa... 2 sezon kullanıp sonrada 1000 cc....
Düşünce olarak size katılıyordum hatta fazlası ile karşıydım 2 tekere, büyük konuşmamak gerekiyormuş :D
Bu arada her ne kadar 250 cc de olsa, 0-100 ü sattığım scirocco ile aynı :D
kontörü yok, azraile çağrı atıyo.
motor bana göre keyif işi .. sürat yapanlara lafım yok ama 80-90 da gazı açıp yoluna bakıcaksın rüzgarı hissederek tatlı tatlı güvenli güvenli motorun keyfine doyamassın..
o çıkdığı hızlarda lastiğin yolla teması o kadar azki minnacık bir mıcır taşı bile adamı hayattan koparmaya yeter ne cesaret hayret ediyorum..
Çok büyük sıkıntı var çooook :)
type r ın içinde 260 devirdim ogunden beri namaz kılarım ... bu durumu yaşasam kendimi dergaha kapatırım heralde ( type r ın sağkapı bakaliti hala elimde :D )
2 tekere de güvenip okadar basılmaz valla
250lıkte bıle 2000cclık performansı yasamak acıkhavada 0-135 yapmanın zevkı bambaska ıken bu tur yuksek suratlere motorun ustundeyken ve apıs aranızda o tıtresıme sahıp pıstonlar hareket ederken hayır dıyemıyorsunuz maalesef :) allah hepımızı korusun kotu kazalardan.
Kadran hayabusa kadranı orda 340 deilde 350 lere geliyor sanki kadranı bitiriyor..
Allah zihin açıklığı versin.